Fallout 3 GOTY zdaj lahko dobite brezplačno

Franšiza post-apokalpitičnih RPG-jev Fallout ta mesec praznuje svojo 25. obletnico in rajanje se je med drugim preselilo tudi v trgovino Epic Games. Slavje se je ravno prav poklopilo z njihovo, zdaj že tradicionalno, vsakotedensko podelitvijo brezplačnih iger in čas je prišel tudi za igro Fallout 3.

Gre za 14 let staro igro, ki je ob svojem izidu požela kar nekaj pozitivnih in negativnih kritik. Prva dva dela serije sta namreč izšla pod založnikom Interplay, a ta je zaradi nespametnega poslovanja propadel, licenco pa je nato odkupila Bethesda. Sledila je močna sprememba igralne formule, saj se je dogajanje preselilo v prvoosebno perspektivo, tako da smo se poslovili od izometričnega pogleda in poteznega boja. Razvoj igralne formule pa je bil nekaterim všeč, saj je zatopljenost v svet skočila na naslednjo stopnjo, Bethesda pa je ustvarila res podroben svet, ki je za vsakim ovinkom in zapuščeni kolibi skrival nekaj novega.

Dobro, morda po vseh teh letih gledam na igro z malce rožnato obarvanimi nostalgičnimi očali, a za svoj čas je bil Fallout 3 res nekaj posebnega. Vtis so nato dodatno dopolnile naknadno izdane razširitve, podpora za ustvarjanje modifikacij pa še danes v igro prinaša novo in impresivno vsebino.

Epic Games brezplačno podarja polno verzijo igre Fallout 3 Game of the Year Edition, ki poleg osnovne igre vsebuje še 5 dodatkov: The Pitt, Operation: Anchorage, Point Lookout, Mothership Zeta in Broken Steel. Res veliko vsebine in vsa ta je vaša na naslednji povezavi. Poleg te brezplačne igre Epic Games ponuja znižanja tudi za originalni Fallout, nadaljevanje Fallout 2 in ločeno avanturo Fallout Tactics: Brotherhood of Steel, vsak od teh naslovov pa stane 2,50 €.

Poleg Fallouta vas na naslednji povezavi čaka tudi igra Evoland Legendary Edition. Gre v bistvu za paket dveh naslovov: Evoland: A Short Story of Adventure Video Games Evolution in Evoland II: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder, igri pa ponujata zanimiv koncept sprehoda skozi zgodovino RPG-jev, kjer skozi čas ne odklepate samo novih igralnih mehanik, ampak tudi nadgrajeno grafično podobo.

Ponudba brezplačnih iger se bo zamenjala 27. oktobra, takrat pa boste svojo Epic Games knjižnico lahko dodatno obogatili z igrama Saturnalia in Warhammer 40,000: Mechanicus.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime