Kopijo igre Warhammer: Vermintide 2 lahko trenutno izmaknete brezplačno in jo tudi obdržite

Sodelovalna večigralska zabava Warhammer: Vermintide 2 te dni praznuje že svoj 7. rojstni dan in razvijalec Fatshark namerava to priložnost zabeležiti na prav poseben način. Vermintide je bil sicer v preteklosti že večkrat ponujen v obliki omejenega brezplačnega preigravanja, zdaj pa je igra prvič postala zastonj na ta način, da preprosto obiščete naslednjo povezavo, igro dodate na svoj račun in jo obdržite za vedno.

Vermintide 2 na Steamu nosi oceno Very Positive in to upravičeno. Zadeva je preprosto hudo zabavna za igranje, omogoča sodelovalni kaos, ki podpira do štiri igralce, bojevanje pa se izvaja iz prvoosebne perspektive, ki ga gledamo v bogatem svetu fantazijskega Warhammerja. Na izbiro imamo pet različnih igralnih razredov, ti pa lahko naletajočo sovražno zalego pokajo od daleč ali pa z njo poračuna od blizu.

Fatshark je skozi leta tudi pridno skrbel za novo vsebino in tako je zdaj na voljo cel kup manjših DLC-jev, ki jim je bila zdaj močno znižana cena. Razvijalec celo po vsem tem času skrbi za dodatno vsebino, saj 8. novembra izide prvi del nove razširitve A Trail of Treachery, tudi ta pa bo brezplačna, medtem ko drugi del izide šele enkrat v 2023.

Možnost brezplačnega prevzema igre se izteče v ponedeljek, 7. novembra. Fatshark te dni sicer pridno dela na svoji naslednji igri Warhammer 40,000: Darktide, ki se bo igrala na podoben način kot Vermintide, le da se dogaja znotraj vesolja Warhammer 40k, ki fantazijo zamenja za znanstveno fantastiko. Predogledi Darktida zaenkrat obetajo, igra pa izide že 30. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime