Razprodaja Black Friday prispela tudi v trgovino UVI

Božičnega obdarovanja se letos lahko lotite kakšen mesec bolj zgodaj, saj so se povsod začele izvajati razprodaje Črnega petka, popusti pa so zavili tudi v smer priljubljene slovenske znamke UVI. Podjetje, ki se je sprva specializiralo za prodajo ergonomsko udobnih stolov UVI Chair, se je nato razširilo še na tri dodatne pomembne panoge: igričarsko periferijo, elektronsko nastavljive dvižne mize in domače masažerje, tako da zdaj njihov katalog ponudbe zajema vse vidike tipičnega vsakdana v pisarni ali za domačo pisalno mizo.

Znižanih je bilo kar nekaj izdelkov, a v tem članku se bomo osredotočili na tiste najbolj bistvene zadeve, ki se jih v tem času vsekakor splača izkoristiti.

UVI seveda ni pozabil na svoje korenine zato boste ob obisku uradne strani razprodaje najprej naleteli na znižane stole znamke UVI Chair. Popularni stol Devil Pro je na ceni izgubil kar 100 € in zanj boste po novem odšteli 249 €, za to ceno pa boste dobili izjemno udobno in nastavljivo sedalo, ki ga lahko nagibate v praktično vse smeri, vzdržljiv material pa ni samo atraktiven, ampak prenese tudi do 185 kg obremenitve. Poleg Devil Pro-ja si lahko privoščite tudi bolj običajni Devil, oči pa nase privleče tudi rožnati Lotus.

Nekaj boste prihranili tudi ob nakupu periferije. Veja UVI Gear je namreč prav tako doživela znižanja in tule je vsekakor izpostavitve vredna tipkovnica Pride Mini PBT. Gre za manjšo tipkovnico, ki ne vsebuje numeričnega dela, zavita pa je v črno belo paleto streamerja Weslava. Glavne so odlične PBT tipke, ki vsebujejo napredna optična+mehanska stikala, ki jih za ceno 49 € najdete samo kje po pomoti. Tipkovnica seveda potrebuje tudi družbo in ta v tej razprodaji prihaja v podobi prenovljene miške Envy v2, ki vsebuje napreden senzor Pixart PMW 3360, mišona pa lahko pospravite v košarico za vsega 32,90 €. Ne pozabite tudi dejstva, da lahko za vso UVI Gear periferijo izkoristite tudi digitalni bon v vrednosti 150 €, ta pa je veljaven samo še do konca novembra.

Če imate morda vsakodnevnega posedanja in delanja žuljev na riti, potem vam zna prav priti stoječa miza. Dvižni okvir UVI Desk LITE je bil znižan na 249 €, omogoča pa prilagajanje širine in višine, za vse to pa boste uporabljali pametni digitalni krmilnik.

Za konec je tu še UVI Health, ki ponuja cel kup izdelkov za domačo masažo in razvajanje otrdelih mišic. Heka vam po znižani ceni 49 € ponuja prijetno Shiatsu masažo, medtem ko je Sirona znižana na 119 €, omogoča pa razgibavanje celega hrbta.

Promocija je veljavna vse do 30. novembra oziroma do razprodaje omejenih zalog.

Vaša reakcija na članek?

Sveže novice

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime

🔥Popularne novice

Več