Dogodek Gaming POPUP se tokrat seli v Supernovo Rudnik

Dogodek Gaming POPUP smo premierno predstavili letos junija in kot vsaka dobra serija, tudi mi za vas pripravljamo drugi del sezone. Karavana igričarske zabave se bo še ta mesec preselila v nakupovalno središče Supernova Rudnik v Ljubljani, za vas pa imamo zopet pester urnik aktivnosti.

Temeljev skupnega druženja ne nameravamo spreminjati, saj želimo ohraniti osnovni smisel takšnega dogodka, ki na prvo mesto zabavo obiskovalcev ob vrhunski igričarski opremi, ki je dostopna čisto vsakemu in to brez, da bi za to moral odšteti kakšen evro.

V nakupovalno središče bomo tako zvlekli cel kup PC-jev, ki nam jih je radodarno priskrbel Lenovo, gre pa za znamko igričarskih računalnikov Legion. Na njih bo prosto moč izvajati zabavo, ki bo vključevala igranje Fortnita in drugih popularnih iger, seveda pa se boste lahko na vsak PC povezali s svojim lastnim računom in se skupaj s prijateljem pozabavali v različici LAN zabave.

Iz konkurence pa bo izstopal en PC. Tega bomo namreč postavili na prav posebno mesto, saj bo v njemu brnela najnovejša grafična kartica RTX 4090, ki požre toliko elektrike, da se bodo v Supernovi najbrž začele ugašati luči. Ta pošastni PC bo namenjen predstavitvi grafično impresivnih iger, tako da boste lahko na prvo roko izkusili vse radosti igranja v ločljivosti 4K.

Zabavali se bomo tudi v VR igranju, ki je stalni spremljevalec vseh naših dogodkov. Plesali bomo v ritmih igre Beat Saber, za bolj umirjeno zabavo pa bo poskrbela igra Kayak VR, v kateri se… No, peljemo s kajakom. Sliši se morda dolgočasno, a igra vsebuje čudovito grafično podobo, ob zamahovanju z vesli pa se kar hitro izriše kakšna kapljica znoja.

VR zabavo bomo preselili tudi v dirkaški svet. V navezi s partnerjem Logitechom in podjetjem UVI se boste lahko usedli za dirkalne simulatorje z udobnim sedežem in z rokami oprijeli napredni volan Logitech G923. Načrtujemo dve takšni postaji, s tem da bo ena od teh okrašena še z dodatkom VR očal, kar stopnjo adrenalina še zviša.

Seveda nismo pozabili tudi na bolj enostavno dnevnosobno zabavo. Na dogodku se boste lahko usedli za igralne ploščke konzol PlayStation 5 in na njih se bo moč preizkusiti v pestrem naboru iger, pa naj bodo to samotarske izkušnje ali pa družabne zabave tipa FIFA 23.

Poskrbljeno bo tudi za vse navdušence nad letalnimi simulatorji. Ste se kdaj spraševali, kako je videti najnovejša letalna simulacija Flight Simulator, če grafiko priviješ do konca in hkrati poskrbiš za dober nadzor? No, ugibanja se lahko tule znebite, saj bo podjetje Thrustmaster na dogodek pripeljalo dve kvalitetni letalni palici, kar bo poskrbelo za verno letalsko izkušnjo.

wortex

Noben dogodek ne more miniti tudi brez prisotnosti vplivnežev. Slikali in rokovali se boste lahko s slovenskim streamerjem Wortexom, na prizorišču pa bo oči nase vlekel tudi popularni hrvaški vplivnež Gallasandalla.

Skratka, zabave ne bo manjkalo, zato si za dva dni zabave rezervirajte 18. in 19. november in nas obiščite v nakupovalnem središču Supernova Rudnik, ki se nahaja na Jurčkovi Cesti 223 v Ljubljani.

Zelo prav bi nam prišel tudi kakšen par pridnih študentskih rok, ki bi bili v zameno za plačilo pripravljeni pomagati pri pripravljanju prostora. Tako boste iz prve roke videli, kaj vse gre v izpeljavo takšnega projekta in kje se lahko kaj tudi zatakne. Več o prijavi na delovno mesto najdete tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

2 KOMENTARJI

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime