Hogwarts Legacy dobil obsežni igralni video

Bo razvijalec Avalanche Software preko igre Hogwarts Legacy resnično izpolnil sanje vsakega oboževalca knjig Harryja Potterja in dostavil izkušnjo, v kateri bomo lahko oblikovali povsem svojega čarodeja, tega nato v obsežni Bradavičarski sprehajali med razredi in raziskovali širok in odprt svet, ki na vsakem koraku skriva nekaj novega? Vse to so namreč napovedi igre Hogwarts Legacy in glede na novi igralni napovednik je treba reči, da gre razvijalcu zaenkrat zaupati.

Novi video v obseg traja 45 minut, vendar pa niso vsi kadri vzeti iz igre, saj posnetek vsebuje tudi veliko govoričenja iz strani režiserja Alana Tewa, ki pri Hogwarts Legacy nosi vodilno vlogo.

Igra bo imela dokaj podroben ustvarjalnik lika, ta pa bo omogočal cel kup kombinacij. Lahko bomo sicer izbrali že prednastavljeno entiteto in se z njim takoj podali v igranje ali pa ta igralni lik vzamemo samo za podlogo, nato pa naknadno oblikujemo frizuro, barvo oči in vse tisto, kar od sodobnega ustvarjalnika tudi pričakujemo.

Posnetek nas nato zapelje skozi raziskovanje Bradavičarke, ki je hudo podrobna. Podrobnosti je cel kup in Avalanche je očitno veliko truda vložil v oblikovanje žive okolice, saj se povsod naokoli sprehajajo vaši sošolci in med sabo tudi radi kramljajo, slike so žive in dodajo tisti resnični pečat magične okolice, vsake toliko pa boste naleteli tudi na kakšnega podajalca naloge, ki bi mu prav prišle malce bolj napredne obrazne mimike.

Tew je še navrgel, da bomo med igranjem in nalogami sprejemali veliko odločitev. Te ne bodo pripeljale samo do različnih razpletov nalog, ampak znajo vplivati tudi na razplet glavne zgodbe, to pa bo vplivalo tudi na sam konec. Igralni posnetek se zaključi s treningom bojevanja, s čarobno paličico pa bomo lahko sprožili kar nekaj naprednih urokov, ti pa bodo lahko nasprotnika dvignili v zrak ali pa okoli nas sčarali sfero obrambnega balončka.

Hogwarts Legacy je zaenkrat videti res vznemirljivo, čas izida pa se zlagoma približuje, saj se bomo z igro poigrali že 10. februarja 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime