Call of Duty Warzone 2.0 prispel na Steam, kjer lahko igro tudi že prednaložite

Nekateri še sploh niso do konca preigrali enoigralske kampanje znotraj igre Call of Duty Modern Warfare II, a Activision ne počiva in izid novega CoD poglavja je tako že tik pred vrati. Govorimo o težko pričakovanem naslovu Warzone 2.0, ki bo, tako kot njegov predhodnik, brezplačna veja večigralstva, ki cekine služi preko mikrotranskacij in pričakovanja za nadaljevanje so vsekakor velika.

Prvi Warzone je skozi leta nabral ogromno število privržencev, teh pa bo v nadaljevanju samo še več, saj se je Activision vrnil na platformo Steam, namesto da bi trmasto vztrajal samo na svoji trgovini Battle.net. To bo v igranje pripeljalo še več ljudi in da se strežniki ob zagonu ne bodo povsem zrušili, je založnik na vseh platformah, tako PC-ju kot tudi konzolah, že omogočil prednaložitev datotek, ki vas bodo bolj pripravile na uradni izid, ki se bo zgodil že jutri, 16. novembra.

Če ste na PC-ju, potem vas verjetno najbolj zanima Steam in uradna stran igre je končno zaživela ter vas čaka tukaj. Za prenos vas čaka 23 GB podatkov, seveda pa Activision ne bi bil Activision, če zadeve ne bi malce zakompliciral.

Namreč če imate v tej trgovini nameščeno igro Modern Warfare II, potem imate datoteke Warzona 2.0 že prednaložene, tako vam ni treba skakati za GB dodatne inštalacije. Če te igre nimate, potem si lahko na zgornji povezavi preprosto prenesete Warzone 2.0, vendar pa to ne bo dovolj za igranje. Activision bo namreč malce pred zagonom strežnikom v prenos ponudil še podatke 1. sezone, ki bo tehtala nekaj dodatnih gigabajtov, tako da vas pred zagonom igre in večigralskim streljanjem čaka še nekaj sesanja iz interneta.

Zanimivo je tudi to, da sistemske zahteve napram Modern Warfaru II ostajajo nespremenjene in so dokaj nizke. Minimalno boste potrebovali grafične kartice GTX 960 ali pa RX 470, ki so danes stare že 7 let, a bolj jo boste odnesli, če imate v računalniku vsaj GTX 1060 ali RX 580, ki spet niso neke novejše grafične rešitve, ki bi zase zahtevale tisoče evrov.

Pred igranjem ne pozabite tudi posodobiti svojih NVIDIA grafičnih kartic in na naslednji strani pobrskajte za gonilniki verzije 526.86, ki vsebujejo optimizacije, ki so specifične za Call of Duty. Tudi to ni izbirno, saj brez teh gonilnikov igre ne boste sploh mogli zagnati, Acitivision pa si želi očitno na ta način prihraniti nekaj glavobolov glede jadikovanja igralcev, ki jim igra povzroča težave ravno zaradi morebitnih starodavnih nameščenih gonilnikov.

Kot rečeno, strežniki zaživijo jutri, 16. novembra in sicer točno ob 19.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime