Farming Simulator 22 prejel razširitev Platinum

Še nekaj dni in od izida igre Farming Simulator 22 bo minilo točno eno leto. Ta virtualna simulacija kmetovanja sicer izvira iz Nemčije, a je tudi v Sloveniji hudo popularna, razvijalec Giants Software pa zlagoma svojo franšizo širi tudi na trge izven Evrope.

Farming Simulator 22 je ravno zaradi dobre prodaje predhodnikov naredil največjo evolucijo igralnih sistemov, izboljšala pa se je tudi grafična plat, tako da so zdaj traktorji in vsa ostala mehanizacija hudo bolj podrobni, v naši recenziji pa smo potožili, da bi lahko mape naredili malce bolj žive in dinamične. Razvijalec takšne večje spremembe verjetno hrani za naslednja polna poglavja, včeraj pa je izdal tradicionalno razširitev Platinum, ki bo vse igralce vsaj malce potolažila, dokler na svet ne priveka Farming Simulator 24.

Dodatek Platinum ne spreminja igralne formule, ampak to samo dopolnjuje. Čaka nas ena povsem nova mapa, ki nas bo preselila med gozdnate pokrajine in napovednik presenetljivo veliko časa nameni sekanju in transportaciji dreves, če pa vse to zvozite na kup v dovolj velikih količinah, boste lahko zgradili čisto pravi vlak smrti, žal pa napovednik ne pokaže, če se bomo lahko tudi usedli na sedež in od blizu spoznali divjo vožnjo.

Platinum bo v igro vpeljal še 40 različnih vozil in orodij, tako da se bo katalog vse te mašinerije razširil na več kot 500 izdelkov, stroje pa bomo lahko nabirali iz seznama več ko 150 različnih znamk.

Dodatek se na Steamu trži pod ceno 19,99 €, Farming Simulator 22 – Platinum Edition pa je polna verzija igre, ki vsebuje original in razširitev, za to pa bo treba odšteti 39,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime