Assassin’s Creed Valhalla bo kmalu dobil še svoj zadnji DLC, a zanj se bo treba potruditi

Ena glavnih pritožb glede igre Assassin’s Creed Valhalla se tiče njene velikosti, saj je tole enoigralski RPG v odprtem svetu, ki vam lahko samo za obračanje glavne štorije pogoltne okoli 100 ur igralnega časa, če pa želite opraviti vse trofeje pa se spogledujete s še kakšnimi dodatnimi 50 urami opravkov. Poznamo sicer tudi bolj glomazne naslove, a problem Valhalle je dejstvo, da se zadeva začne čisto prehitro ponavljati, bojevanje pa spet ni tako napredno in zabavno, da bi premagalo utrujenost ponavljajočih nalog.

Vendar pa nekaterim dogaja ravno to in takšni igralci bodo veseli Ubisoftove najave, da bo Valhalla kmalu prejela še svoj zadnji DLC, ki se bo tokrat imenoval The Last Chapter. Gre za zaključek Eivorjeve zgodbe in The Last Chapter bo poskušal odgovoriti še na tista zadnja vprašanja glede usode nekaterih likov in zaključiti še tiste zadnje štorijalne niti.

Vendar pa igranje DLC-ja ne bo tako enostavno, saj boste predtem morali zaključiti kopico drugih nalog. Najprej bo treba osvojiti vse pokrajine Anglije in jih zavezati k svoji strani. Vašo vasico bo treba nato dvigniti vse do stopnje pet in zgraditi posebno barako Jomsviking. Nato bo treba zaključiti zgodbi Asgarda in Jotunheima, za konec pa bo treba pobiti še vse tarče skrivnostnega reda Order of Ancients in razkrinkati vodjo tega ceha. Ko bodo vse te naloge uspešno za vami, se boste lahko podali v zaključni lok Eivorjeve zgodbe, k sreči pa ta od vas ne bo terjal cene, saj bo The Last Chapter za igranje popolnoma brezplačen.

Zadnji DLC bo izšel 6. decembra, Ubisoft pa bo takrat tudi prenehal z izdajanjem vsebine za Valhallo. Konec bo tudi raznih festivalov, ki so bili organizirani znotraj igre in če ste morda te zamudili, bodite brez skrbi, saj bodo vse nagrade znotraj teh festivalov moč kupiti od raznih trgovcev, boste pa za to morali odšteti kar nekaj srebra.

Ubisoft je na svojem blogu še zapisal, da Valhalla ne bo dobila opcije vnovičnega preigravanja z vso prej nabrano opremo, ki ji v igričarskih krogih pravimo New Game+, saj so sicer to opcijo raziskovali, a je igra preprosto preveč kompleksna, da bi lahko izdelali neko zadovoljivo rešitev.

V zadnjih dveh tednih se je sicer pojavilo kar nekaj dokazov, da se zna Ubisoft zopet preseliti v svet Steama. Morda zna to vrnitev napovedati ravno prenovljena verzija Valhalle, ki zna na Steamu zaživeti novo življenje – seveda če bo le cena prava.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime