Zanimiva detektivska igra Immortality zdaj na voljo za vse naročnike Netflixa

Če ste morda že siti enih in istih iger ter žanrov in ste pripravljeni poigrati z nečim povsem novim, potem je morda nedavno izdana igra Immortality kot naročena za vas. Izdelek namreč prihaja iz rok ustvarjalca Sama Barlowa, ki si je v zadnjih letih v igričarski industriji nabral majhno, a hudo zvesto bazo privržencev. Samov pionirski izdelek je bila namreč zanimiva video pustolovščina Her Story, Immortality pa zvesto sledi predlogi originala, le da je bilo v njegovo izdelavo vloženo veliko več proračuna.

Video avantura se morda sliši kot čuden žanr iger in tudi je – no, vsaj za novodobno igričarsko občinstvo. Starejši igralci pa po drugi strani dobro pomnijo čas FMV iger, te pa so bile sestavljene iz video sekvenc, ki pa jih je lahko igralec nadzoroval in tako vplival na nadaljnji razvoj dogodkov. V tako smer cilja tudi Immortality, le da je tule zgodba namenjena starejšim, igranje pa je malce bolj napredno od zadevščin, ki smo jih preigravali v devetdesetih.

Zgodba Immortalityja sledi življenju igralke Marisse Marcel, ki je skrivnostno izginila, nobeden od njenih treh filmov pa nikoli ni doživel premiere na kino platnu. Vaša naloga je vrtenje raznih video posnetkov, ki jih boste lahko po mili volji vrteli naprej in nazaj, vsako sceno pa boste lahko zamrznili in po scenah prebrskali za kakšno točko, ki jo lahko kliknete, takrat pa se bo dogajanje preselilo v nek drug kader, ki je na nek način povezan s prej kliknjenim predmetom. Tako boste razvozlavali res zakompliciran klobčič njenega življenja, dokler na koncu ne boste našli krivca za njeno izginotje.

Posebnost Immortalityja ni samo igralna formula, ampak tudi odrasla zgodba, saj boste naleteli na teme, ki jih v igrah ne vidimo ravno pogosto. Pripravite se tudi na kar nekaj golote – tako ženske, kot tudi moške – zaradi česar zadeve morda ni ravno preigravati pred očmi najmlajših.

Immortality je izšel konec avgusta, zdaj pa je postal na voljo tudi vsem naročnikom Netflixa. Igranja žal ne boste mogli izvajati preko daljinca, ampak boste morali na telefone prenesti Netflixovo aplikacijo, nakar boste znotraj knjižnice prejeli povezavo do prenosa polne igre.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime