ArcheAge 2 uradno najavljen in tule je prvi napovednik

MMO ArcheAge je slabih deset let nazaj očaral lep del sveta, saj je ta masivna večigralska igra pokazala, da lahko v enem naslovu združiš naravnost čudovito grafično podobo, akcijski boj, ogromen svet in napredne igralne mehanike, kot je kupovanje zemljišč, na katerih si lahko nato zgradil svojo hišico in plovbo s čolni in ladjami, ki je potekalo organsko in ga niso prekinjali kakšni nalagalni zasloni.

Žal pa je bil to korejski MMO in ta je bil igralcem sicer ponujen brezplačno, zaradi česar so se ob odprtju strežniki naravnost šibili pod navalom igralcev, zlagoma pa je igra zašla v P2W vode, tako da tisti, ki so se želeli zabavati brezplačno, enostavno niso bili zmožni konkurirati plačljivim igralcem.

ArcheAge je zaradi tega zapustilo kar nekaj ljudi, vendar pa ima original še danes zdravo igralno bazo, razvijalec XLGames pa je se je po desetletju odločil napovedati nadaljevanje ArcheAge 2.

Drugi del je pred kratkim dobil tudi prvi napovednik in ob res fantastični podobi je težko ostati ravnodušen – čeprav nam je že zdaj jasno, da bo tudi nadaljevanje ponujalo cel kup mikrotransakcij. Bo pa XLGames za dvojko spočel cel kup izboljšav in ohranil tiste prvine, ki so iz originala naredili enega najbolj igranih MMO-jev na trgu.

ArcheAge 2 tako ne bo samo omogočal kupovanje parcel in gradnjo hiš, ampak bodo igralci lahko s svojim klanom postavili cele vasice. Odprt svet, brez prekinitev z nalaganji stopenj, bo še vedno tu, grafična podoba pa bo resnično nekaj najlepšega znotraj MMO žanra, saj bo vse skupaj poganjal Unreal Engine 5. Iz napovednika lahko vidimo, da se tudi akcijski boj ne poslavlja in sekanje s sekiro je videti slastno, vsakega pošastka pa bomo lahko pokončali s spektakularno potezo v slogu God of Wara.

ArcheAge 2 je na žalost še daleč od finalnega izida, saj ga razvijalec XLGames namerava spočeti šele enkrat v 2024, do takrat pa se lahko še vedno pozabavate v igranju originala.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime