Huawei Mate 50 Pro razkriva prihodnost oblikovanja pametnih telefonov

Estetika je za marsikoga pomembna lastnost. Tudi, ko gre za najboljše tehnološke naprave, med katerimi so zagotovo na vrhu pametni telefoni, nam ni vseeno za njihov videz. Biti mora lep in izžarevati dober občutek, ko ga držimo v dlani.

Vodilni pametni telefon Huawei Mate 50 Pro brez dvoma napoveduje novo dobo oblikovanja, saj kombinira klasičen videz s futuristično oblikovanim obročem Space Ring. Njegova simetrična zasnova v kombinaciji s privlačnim vzorcem Clous de Paris, ki ustvarja kompleksno površinsko teksturo, postavlja mejnik in velik korak naprej v estetiki naprav, brez katerih si ne moremo več zamišljati vsakdana. Hkrati izraža vključujoč tehnološki futurizem današnjega časa, saj v izredno tankem ohišju ponuja eleganten videz.

Očesu prijetna simetrična estetika

Simetrija je ključna, saj zagotavlja ravnovesje in urejen videz vsake naprave. V praksi pa je težko oblikovati popolnoma simetrično ohišje pametnega telefona, zaradi zahtev vgrajenih strojnih komponent.

Huawei Mate 50 Pro znova orje ledino v oblikovanju pametnih telefonov. Ohišje temelji na ikonični in simetrični zasnovi obroča Space Ring na hrbtni strani, ki brezkompromisno ohranja svetlobne zmogljivosti vanj vgrajenih objektivov zadnjih kamer in s tem omogoča izredno kakovost fotografij v vseh svetlobnih razmerah. Kamere so v obroč razporejene na način, da je ohišje uravnoteženo brez nenaravnih krivulj in neprivlačnih robov.

Edinstveni videz, ki prikazuje lahkotno eleganco

V želji, da bi vitkemu ohišju pametnega telefona Huawei Mate 50 Pro dodali pridih elegance, so na ohišju poustvarili dizajn Clous de Paris. Cenjeni postopek vtiskovanja vzorca izvira iz Francije in največkrat krasi ure, nakit in druge modne dodatke. Oblikovalcem Huaweia je uspelo vzorec implementirati z večplastnim nanosom, ne da bi jih pri tem motil obroč s kamerami, ki v pravih svetlobnih razmerah razkrije nadvse elegantno strukturo.

Element Space Ring sestavljajo leče kamer, okrasni obroč in spodnji del. Sestavni deli so natančno izdelani v enem samem koraku iz kosa aluminija na računalniško vodenem stroju CNC ter nato še izredno natančno gravirani. S tem je ohranjena nedotaknjena kohezivna struktura, ki ne vpliva na okoliške elemente. Na ohišju pametnega telefona Huawei Mate 50 Pro je tudi paziti izreden čut za podrobnosti, medtem ko vzorec Clous de Paris izžareva večplastno lepoto, ki bo očarala vse.

Naravne barve

Izbira ravno pravšnje barve pametnega telefona je ravno tako ključnega pomena. Zaradi tega vam Huawei Mate 50 Pro nudi naravne barve, ki ustrezajo modnemu slogu in vzdušju sodobnega življenja. Hrbtna ploskev je lahko iz dveh materialov. Steklena različica je na voljo v srebrni ali črni barvi, medtem ko je različica z veganskim usnjem v oranžni barvi, ki so jo navdihnili sončni žarki. 

Odličen zvok in dih jemajoč zaslon

Poleg izrednega videza ohišja in vrhunske estetike, pametni telefon Huawei Mate 50 Pro prinaša tudi spektakularne vizualne podobe in realistično zvočno izkušnjo.

V kombinaciji s širokim barvnim razponom P3 in natančno umirjenimi barvami velik zaslon nudi največjo možno vizualno pristnost. Huawei Mate 50 Pro poleg tega nudi 120-herčno osveževanje in 1440-herčno prilagajanje svetilnosti (PWM), ki prepreči utripanje zaslona in posledično utrujenost oči za brezskrbno dolgotrajno brskanje po spletu in gledanje filmov.

Huawei Mate 50 Pro ima obenem nadgrajen vibracijski motor in dva zvočnika v stereo konfiguraciji. Algoritem za okrepitev nizkih tonov zagotavlja uživanje med poslušanjem glasbe, gledanjem filmov in igranjem iger, medtem ko drug algoritem duši hrup in optimizira kakovost zvoka v hrupnem okolju. V takšnem okolju je ravno tako zagotovljena jasnost telefonskih pogovorov.

Razpoložljivost

Huawei Mate 50 Pro je v Sloveniji na voljo v črni in srebrni barvi po priporočeni ceni 1299 evrov.

Poleg telefona Mate 50 Pro sta novost v Huaweievi ponudbi tudi telefona srednjega razreda Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro. Oba se ponašata z impresivno ultra širokokotno sprednjo kamero s kar 60-milijonskim slikovnim tipalom, ki lahko zajema posnetke v ločljivosti 4K. Huawei nova 10 Pro ima poleg te še 8-milijonsko portretno kamero za kristalno čiste posnetke od blizu, ki kot prva v industriji podpira 2-kratno optično in do 5-kratno digitalno povečavo.

PARTNERSKA OBJAVA

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime