Risani film Super Mario Bros. dobil prvi pravi napovednik

Čas je, da se pripravite na novo dozo internetnega jamranja, saj smo včeraj dobili povsem nov napovednik za prihajajoči risani film Super Mario Bros., v njem pa bo glavno vlogo vodovodarja odigral Chris Pratt, ki je v tokratnem videu malce bolj zgovoren. Goreči privrženci so že od prve najave filma besni nad izbiro igralca, saj je veliko ljudi mnenja, da bi moral v filmu poslušati glas Charlesa Martineta, ki Maria upodablja tudi v igrah. Pratt k sreči v filmu ne bo poskušal imitirati kakšnega nerodnega italijanskega naglasa in osebno sem mnenja, da je Charles primeren bolj za igre, kjer se Mario oglasi samo občasno, če pa bi ga moral poslušati z istim naglasom uro in pol, bi pa njegov naglas verjetno kmalu začel načenjati živce.

Novi napovednik pokaže še nekatere druge like. Prvič slišimo tudi Luigija, ki ga bo v filmu odigral Charlie Day, končno pa lahko tudi slišimo Princess Peach, ki jo bo odigrala Anya Taylor-Joy. Peach v filmu ne bo samo neka ubogo ženšče, ki bo čakalo na odrešitev, ampak bo prava princesa bojevnica, ki zna nagovoriti vojsko Toadov, prav dobro pa se znajde tudi z orožjem.

Še enkrat je bilo potrjeno, da bo film prava vizualna poslastica in bo vsebovala tudi nekaj namigov na igre. Mario se denimo spravi v nekakšen trening in med njim se preizkusi tudi v kartingu po mavrični cesti, nakar slišimo njegov vzklik, ki sumljivo spomni na nekaj, kar bi prišlo iz ust Martineja.

Film bo slovenske kinematografe krasil 6. aprila 2023, poskrbljeno pa bo tudi za sinhronizacijo, tako da se boste v kino lahko odpravili tudi z najmlajšimi. Primerjavo med obema verzijama presodite sami, a na prvi posluh se tudi slovenski igralci niso odrezali slabo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime