That 90’s Show dobil prvi dražilnik

Serija Oh, ta sedemdeseta se vrača v novi izvedbi, ki zaenkrat nima uradnega slovenskega prevoda, a če bi ugibali, bi novo serijo prevedli v Oh, ta devetdeseta.

Novica o ponovni oživitvi legendarne komične serije je zdaj že nekaj stara, a včeraj nas je pričakal prvi dražilnik, ki v eni minuti pokaže bolj malo, vseeno pa lahko iz nje potegnemo nekaj zaključkov.

That 90’s Show bo šel po stopinjah predhodnika (serijo Oh, ta osemdeseta je najbolje čimprej pozabiti), pred kamere pa bo zdaj stopila nova zasedba najstnikov, ki se bo zopet zaredila v kleti Formanov. Od stare druščine se vračata Red (Kurtwood Smith) in Kitty (Debra Jo Rupp), ki se kljub vsem pretečenim letom še vedno nista znatno postarala. Na poletni obisk pride njuna vnukinja Leia Forman, ki je sama hčerka Erica in Donne, med obiskom pa spozna sosedo Gwen in še nekatere druge prijatelje. Tako se oblikuje druščina, ki je pripravljena na nove avanture znotraj devetdesetih, da pa kakšen gledalec ne bi preveč gledal postrani je nova zasedba etično zelo raznovrstna.

Kratki dražilnik sicer pusti nekam mešane vtise. Zdi se, da bo That 90’s Show veliko stvari povzel oziroma ponovil iz predhodnika, tako da bodo najstniki tudi tokrat kadili travo, nakar se bo kamera vrtela v krogu, vrača pa se tudi smejanje občinstva, kar je bil znak komičnih serij iz devetdesetih, dandanes pa redkokdo še spušča vnaprej posneto smejanje.

that 90's show

Takšnih ponovnih oživitev nekdaj legendarnih serij je bilo v zadnjih letih cel kup, a redkokatera je bila res kvalitetna. Netflix je na takšen način spočel serijo Fuller House, ki je sledila originalni Full House in čeprav zadeva ni bila ravno kdove kako popularna, je v njo vložil kar nekaj sezon in morda nekaj podobnega načrtuje tudi za That 90’s Show. Dobra novica je tudi to, da bosta za vajeti poprijela originalna ustvarjalca Bonnie in Terry Turner, pridružila pa se jima bo še hčerka Lindsey, ki je malce bolje seznanjena glede odraščanja sredi devetdesetih.

V That 90’s Show se bodo vrnili tudi vsi prejšnji igralci, a samo v gostujočih vlogah. Žal bo manjkal igralec Danny Masterson, ki je igral Hyda, saj se ta na sodišču bori proti obtožbam glede posilstva.

Čeprav dražilnik pusti mešane vtise, je za končne sodbe trenutno še prezgodaj, a na končne vtise ne bomo čakali dolgo, saj nas bo 1. sezona pozdravila že 19. januarja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime