Potrjena naslednja zbirka iger za naročnike servisa PlayStation Plus Essentials

Čas za prevzem novembrske bere iger naročnikov servisa PlayStation Plus Essentials se izteka, saj smo že zakorakali v december in tako je napočil čas za najavo trio novih naslovov, ki se lahko po kvaliteti kosajo s prejšnjemesečno ponudbo.

Največ pozornosti si v decembrski ponudbi zagotovo zasluži igra Mass Effect: Legendary Edition, saj je to v bistvu zbirka treh vrhunskih RPG iger, ki jih je njega dni ustvaril BioWare. Dotični razvijalec se je igričarjem kasneje pošteno zameril, saj je najprej z igro Mass Effect: Andromeda razočaral vse svoje dolgoletne privržence, nato pa znova brcnil v temo s projektom Anthem. Mass Effect: Legendary Edition je tako nastal kot nekakšna varianta opravičila, hkrati pa so vse igralce preko te predelav spomnili, da so nekdaj delali res dobre igričarske izkušnje.

Druga tomesečna igra sliši na ime Biomutant, žal pa nas je ta lani pošteno razočarala in se uvrstila na našo lestvico najslabših iger leta 2021. Razvijalec Experiment 101 je od izida spočel kar nekaj popravkov in če vam dogajajo avanture v odprtem svetu, kjer glavne vloge zastopajo živali, potem znate iz naslova potegniti nekaj kvalitetnih ur zabave. Le ne pričakujte preveč.

Zadnji naslov je Divine Knockout, ki je tudi edina igra na tem seznamu, za katero nismo spočeli recenzijo. To je 3D pretepačina v kateri se borite proti bogovom in igralno si veliko sposodi od serije Super Smash Bros, tako da če ste si zaželeli nekaj Nintendovega pretepanja na Sonyjevi konzoli, potem je bila ta zadeva ustvarjena ravno za vas.

Nova ponudba igra bo za prevzem na voljo od 6. decembra dalje, do takrat pa lahko še vedno aktivirate novembrsko ponudbo, ki jo sestavljajo igre Nioh 2, Lego Harry Potter Collection in Heavenly Bodies.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime