Film Transformers: Rise of the Beasts prejel prvi dražilnik

Moram vam priznati, da sploh nisem vedel, da Hollywood še vedno snema nove Transformerje. Sam sem se od te franšize poslovil nekje 10 let nazaj, ko je vladala še doba Michaela Baya in že takrat se mi je dozdevalo, da vsako novo poglavje izgublja na kakovosti, dogajanje pa je začelo postajati čedalje bolj trapasto.

Zato sem bil kar malce presenečen, ko je Paramount včeraj razkril prvi dražilnik za prihajajoči projekt Transformers: Rise of the Beasts, saj sem imel franšizo za povsem mrtvo. A te moje informacije so samo plod neznanja, saj je očitno Michael Bay leta 2017 spočel še svoj četrti film The Last Knight, ki je bil glede na ocene prava katastrofa, leto kasneje pa smo dobili še ločen film Bumblebee, ki je bil malce bolj kvaliteten.

Rise of the Beasts se ne bo odvijal znotraj Bayevega izročila, ampak znotraj Bumblebee vesolja. Posebnost tega poglavja je dejstvo, da se v robote ne bodo več transformirali samo avtomobili, tovornjaki in lokomotive, ampak bodo prvič takšno transformacijo doživele tudi razne živali. Film bo namreč povod za povezavo z risano serijo Beast Wars, ki je tudi sestavni del Transformerjev, le da se bolj osredotoča na živalsko robotsko življenje, v katerem najdemo tudi dinozavre.

Rise of the Beasts bo režiral Steven Caple Jr., zgodba pa bo sledila bivšemu vojaku z imenom Noah (Anthony Ramos) in arheologinji Eleni (Dominique Fishback), dvojec pa se nehote zaplete v svet robotske drame. Obema se očitno prej ni niti sanjalo, da Transformerji sploh obstajajo, kar je tudi izročilo vseh glavnih junakov teh filmov.

Dražilnik predstavi nekaj spodobne CGI akcije, je pa izbira glasbene podlage malce bizarna, saj dogajanje spremlja skladba Juicy, ki jo je spesnil preminuli raper The Notorious B.I.G. in če ste seznanjeni s tem komadom, potem vam bo hitro jasno, da je bila iz verza “And if you don’t know, now you know” izrezana ena kontroverzna beseda.

Transformers: Rise of the Beasts izide 9. junija 2023, takrat pa ga bomo gledali samo znotraj kinematografov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime