Death Stranding 2 tudi uradno najavljen

Ugibanj je konec in Hideo Kojima je na včerajšnji podelitvi nagrad The Game Awards tudi uradno najavil igro Death Stranding 2, ta pa je pridobila tudi en hudo zajeten napovednik, ki pokaže ništrc igranja, a po drugi strani dobro nakaže, da se drugi del vizualno in vsebinsko ne bo preveč ločil od originala.

Glavnino videa zaseda Fragile in spet je veliko stvari odprtih za interpretacije, kar bo nedvomno po godu vsem zvestim oboževalcem prvega dela, ki se izjemno radi poigravajo s sledmi, ki jim jih pušča Kojima. Osebno v zgodovini Death Strandinga nisem preveč izurjen, tako da mi je veliko od prikazanih stvari letelo skozi glavo. Kdo presneto je bil denimo tisti animejevski zlobnež na koncu z električno kitaro, ki za detekcijo sploh nima dojenčka in zakaj v enem primeru v posodi namesto otročjih rok vidimo lovke? Kaj se je v bistvu zgodilo na začetku s Fragile in s čim se je na začetku vozila okoli? Od kje se je vzela tista ogromna baza, ki očitno pripada Fragile in kaj bo njena funkcija v igri?

Odgovore na ta vprašanja bomo enkrat verjetno dobili, a Death Stranding 2, kar zaenkrat ni dokončen naslov, še nima niti približnega datuma izida, tako da se bo treba pripraviti na čakanje. V napovedniku sicer lahko vidimo tudi našega junaka iz prvega dela, Sama Porterja Bridgesa in glede na besede Fragile, ki Samu navrže, da se mora pripraviti na novo potovanje, bi bila varna stava, da bomo tudi v Death Stranding 2 nastopali v njegovi koži.

Kojima je po napovedniku stopil na oder in povedal, da je zgodbo drugega dela spisal pred koronavirus pandemijo, a jo je nato spisal na novo, dodal pa je še tudi to, da njegov studio dela na še en projektu, ki je še bolj eksperimentalen od Death Strandinga.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime