Remnant: From the Ashes dobiva nadaljevanje

Igra Remnant: From the Ashes je leta 2019 nase privabila kar nekaj pogledov, saj je tole bila tretjeosebna streljačina, ki je ponujala zadovoljive strelske mehanike, razvijalec Gunfire Games pa je v igranje vpeljal tudi nekaj Soulslike elementov, tako da smo se sprehajali med nadzornimi točkami, ki so nam obnovile zdravje in sovražnike, posedovali smo omejeno količino zdravljenja ran, šefovski boji pa so zahtevali kar nekaj priučitve. Bonus pri vsemu temu je bilo tudi od začetka podprto sodelovalno igranje, a od akcije smo veliko potegnili tudi tisti, ki smo se kampanje lotili samotarsko.

Remnant: From the Ashes je sicer imel svoje minuse in največji med njimi je bila zagotovo mestoma ponavljajoča okolica. Te mimosunke zna popraviti nadaljevanje, preprosto imenovano Remnant 2, ki ga zopet izdeluje Gunfire Games, le da bo drugo poglavje nastalo pod budnim očesom založnika Gearboxa.

Dizajn drugega dela se glede na prvi napovednik ni bistveno spremenil. Tudi v dvojki se bomo sprehajali po moreči okolici, ki so ji pisane barve popolna neznanka in nasproti se nam bo postavilo cel kup morečih bitij. Streljanje velikih zveri mi je bilo vedno v užitek in Remnant 2 pri takšni vsebini ne bo škrtaril. Jasno je tudi to, da je razvijalec za izdelavo dvojke dobil obsežnejši proračun: stranske osebe bodo zdaj dejansko kazale nekaj življenja in tudi animacije so videti dosti bolj napredne, kar je še posebej očitno pri tistih bolj gibčnih nasprotnikih.

Tako kot prvi del bomo tudi nadaljevanje lahko preigrali povsem sami ali pa v navezi s še dvema igralcema.

Remnant 2 naj bi izšel enkrat v 2023, bolj točen datum pa nam bo založnik sporočil naknadno, za več informacij pa lahko spremljate tudi uradno stran ali pa vnos znotraj trgovine Steam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime