Huawei nova 10 SE: Hitro polnjenje in izjemna dolgotrajna baterija

Še vedno iščete telefon, ki ga je mogoče popolnoma napolniti v skoraj pol ure? Kaj pa telefon, ki ima tudi zmogljivo baterijo v vitkem, estetsko privlačnem ohišju? Ne iščite več. Huawei nova 10 SE je pravi za vas.

Funkcija SuperCharge na telefonu Huawei nova 10 SE pomeni, da se lahko baterija napolni do 100 % v vsega 38 minutah. Poleg tega lahko uživate v izjemni brezskrbnosti, ko ste zunaj, saj najnovejši Huaweiev telefon, ki kljub temu v debelino meri le 7,39 mm, napaja baterija s kapaciteto 4500 mAh – in to je le temelj za druge funkcije, ki zagotavljajo izjemno uporabniško izkušnjo.

Dolgotrajna baterija

Huawei nova 10 SE je v prvi vrsti zanesljiva pametna naprava, saj se lahko pohvali z izboljšano življenjsko dobo baterije, kar omogoča odlično uporabniško izkušnjo tam, kjer je to najtežje zagotoviti – pri igranju mobilnih iger in drugi virtualni zabavi.

Baterija s kapaciteto 4500 mAh je resnično zmogljiva, pri tem pa ne zavzame ogromno prostora. Laboratorijski testi Huawei so pokazali, da ko je baterija popolnoma napolnjena, podpira do 12 neprekinjenih ur kratkega pretakanja videa in se odlično izkaže tudi v številnih drugih scenarijih uporabe, od igranja iger do večurnega brskanja po spletu. Zdaj se lahko brez skrbi izgubite v labirintu cest in poti kraja, ki ste ga obiskali, saj vam bo novi telefon ves čas stal ob strani in vas še s polno baterijo pripeljal na vašo želeno destinacijo. Še več, na Huawei nova 10 SE se lahko zanesete tudi na maratonskih vikend zabavah, kjer vam bo omogočal nemoteno ustvarjanje spominov na TikToku in drugih priljubljenih omrežjih.

Huawei nova 10 SE

Vedno pripravljen

Poleg tega tehnologija SuperCharge z močjo 66 W pomaga zagotoviti, da lahko Huawei nova 10 SE sledi najzahtevnejšim potrebam sodobnih uporabnikov.

Tipičen dan v življenju zaposlenega človeka danes pomeni številne zaporedne klice in sestanke, do konca katerih se lahko raven energije baterije kaj hitro približa ničli. Ampak pri Huawei nova 10 SE ni te skrbi, saj potrebuje le 38 minut polnjenja in lahko hitro oživi baterijo vašega telefona do polne zmogljivosti in vam tako stoji ob strani tudi pri popoldanskih in večernih opravkih.

To je zato, ker SuperCharge vsebuje vodilne rešitve na področju hitrega polnjenja, vključno s popolnoma novo dvojno nizkonapetostno polnilno črpalko in baterijsko tehnologijo treh zavihkov.

Kaj lahko naredite, ko med uživanjem pri igranju iger ali gledanju filma na svoji najljubši platformi opazite, da je raven baterije telefona nizka? Priključite ga na polnilec in izkoristite kratek čas, ki je potreben za polnjenje, da naredite nekaj produktivnega. Svoj telefon lahko na primer uporabljate za poslušanje glasbe 22 ur, če ga polnite le 10 minut. Lahko pa pospravite svojo sobo, da ustvarite bolj zenovsko vzdušje, ali pripravite okusen opoldanski prigrizek, da potešite napade lakote – marsikaj lahko naredite na hitro, in ko končate, je telefon popolnoma napolnjen.

Huawei nova 10 SE

Priročen

Huawei nova 10 SE podpira prikaz obvestil na vedno aktivnem zaslonu (Always-on-Display). S tem si boste še vedno lahko ogledali ključne informacije, kot je raven baterije vašega pametnega telefona, tudi ko je zaslon telefona izklopljen – prejemali boste informacije prek zaslona, ne da bi se morali dotakniti telefona.

Namen te funkcije je zmanjšati porabo energije z manjšim številom vklopa zaslona, da preverijo informacije, kot sta raven baterije ali čas, kar na koncu vpliva na življenjsko dobo baterije, saj se to zgodi od deset do stokrat na dan.

Uporabniki se lahko poigrajo tudi s prilagajanjem tem za izklopljen zaslon ter tako ustvarijo svoje edinstvene sloge, ki jim omogočajo, da izrazijo svojo individualnost.

Ali ne želite hitro začeti svojega dneva z mobilnim telefonom, ki vas lahko v manj kot eni uri reši težave s prazno baterijo? Spoznajte se še danes s telefonom Huawei nova 10 SE, ki se pridružuje bratoma Huawei nova 10 in Huawei nova 10 Pro ter paradnemu konju Huawei Mate 50 Pro.

PARTNERSKA OBJAVA

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime