Lionel Messi je zdaj ponosni lastnik najbolj všečkane slike na Instagramu

Argentina še danes praznuje nedeljsko zmago iz svetovnega prvenstva v nogometu in tudi glavnemu junaku prvenstva Lionelu Messiju po žilah še vedno teče lepa mera adrenalina. Argentinska legenda je po vseh teh letih končno osvojil pokal svetovnega prvenstva, s tem pa si je priboril še en rekord, ki ga zagotovo ni pričakoval.

Messi je namreč na svojem profilu, ki vsebuje 405 milijonov sledilcev, objavil kolaž slik iz trenutkov zmage nad Francijo in na njih ga vidimo tudi objemati zlati pokal, to pa je sprožilo cel val všečkov. Teh se je v pičlih dveh nabralo več kot 68 milijonov, s tem pa je Messi postal tudi uradni lastnik najbolj všečkane objave na Instagramu.

jajce

Rekord je izmaknil profilu world_record_egg, ki je štiri leta nazaj objavil sliko preprostega jajca, svoje sledilce pa je takrat pozval, naj začnejo masovno všečkati sliko, ki bi nato postala svetovni rekorder Instagrama. Pogumen cilj je bil na koncu tudi dosežen in jajce je takrat prehitelo Kylie Jenner, ki je rekord držala z danes smešno nizkimi 18 milijoni všečki. Slika jajca je od takrat nabrala preko 57 milijonov rdečih srčkov, Messi pa je zdaj ta rekord presegel še za dodatnih 10 milijonov. world_record_egg je novemu rekorderju čestital in svoje komentarje ogrel z večnim vprašanjem glede tega, kdo je boljši: Lionel Messi ali Cristiano Ronaldo?

Iz zaključka tekme med Francijo in Argentino je po spletu završal še en sporen moment, ki prav tako vključuje argentinskega zvezdnika. Ravno pred podelitvijo pokala se je med argentinske junake nekako zrinil Nusret Gökçe, bolje znan po svojem nadimku Salt Bae, ki je do svoje slave prišel na račun unikatnega soljenja zrezka. Salt Bae se očitno počuti dovolj relevanten, da si je zaslužil tudi pozornost Messija, ta pa ga je na podelitvi večkrat ignoriral, zaradi česar je Salt hitro postal predmet norčevanj interneta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime