Call of Duty streamer si je med igranjem dejansko izpahnil koleno

Fizične poškodbe med igranjem videoiger se navadno zgodijo v tistih trenutkih besa, ko enostavno moraš z roko udariti po miški, tipkovnici ali igralnem ploščku, trenutek kasneje pa ti je že žal, da kot orangutan tolčeš po dragi periferiji, tisti večji nesrečneži pa si lahko ob tem podrgnejo roko ali pa si celo zvijejo kakšen prst.

Skratka igričarske fizične poškodbe niso nič novega, streamerju dannywoz pa je kljub temu na tem področju uspelo nekaj novega. Postal je namreč prvi dokumentiran oškodovanec, ki si je med igranjem runde Call of Dutyja dejansko izpahnil koleno.

Vse skupaj se je zgodilo med običajnim streamom, ki ni kazal na kakšen poseben razplet dogodkov. Danny in njegov soigralec med igranjem Call of Dutyja naletita na osamljenega sovražnega vojaka in Danny se domisli taktičnega pristopa, kjer bi ga v načinu 2v1 zlahka spravila iz mape. Vendar pa je njegov soigralec imel drugačno idejo, ta pa je pripeljala do tega, da je osamljeni igralec pokosil tako Dannyja, kot tudi njegovega moštvenega kolega.

Naš junak je zaradi tega ponorel in skočil na noge ter se začel dreti in upogibati, nakar se je nenadoma zvrnil na tla, zraven pa začel preklinjati in se pritoževati nad zlomljeno nogo. Prenos v živo je bil nato zaključen in Danny se je tako s svojo unikatno poškodbo zapisal v internetno zgodovino.

Danny je na kameri videti kot nek 12-letnež, a v bistvu je to odrasel možakar, ki je pripadnik ameriške mornarice in je trenutno nastanjen v Okinawi, med prostim časom pa se rad zabava v Call of Dutyju. K sreči je bil z njim na koncu vse v redu, saj je Twitteraš Jake Lucky podelil njegovo naknadno sliko okrevanja in na njej vidimo, da je Danny videti precej starejši, kot na prvem posnetku.

Vseeno pa je njegova poškodba bizarna, saj možakar med svojim bentenjem ni počel nič posebnega, kar bi zahtevalo takšno poškodbo. A po drugi strani včasih kolena enostavno podležejo pritisku: ob Dannyjevem primeru sem se spomnil na poškodbo amaterskega rokoborca, ki je ob enostavnem skoku v ring izpahnil obe koleni hkrati. Posnetek si lahko ogledate spodaj, a bodite opozorjeni, da je zadeva dokaj grafična in razplet dogodkov ni bil tako prijeten, saj je rokoborec potreboval več operacij, zaradi česar so njegovi podporniki zagnali celo kampanjo GoFundMe.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime