Modder je v igri God of War uprizoril epski spopad med Messijem in Mbappejem

Svetovno prvenstvo v nogometu nam je letos postreglo z epskim spopadom med Francijo in Argentino, zraven tega pa smo dobili še zanimivo srečanje med pripadnikom stare garde nogometašev, ki jih je v finalu zastopal Lionel Messi in predstavnikom vzhajajočih mladih zvezdnikov, katerih barve je zastopal Kylian Mbappe.

Med nogometašema sicer ni bilo v preteklosti nobene slabe krvi in oba celo igrata v istem klubu – francoskem Paris Saint-Germainu. Vendar pa ima internetna raja rada rivalstva in zdaj, ko bo šel Cristiano Ronaldo kruh služit v puščavsko ligo, je treba nasproti Messija postaviti nekoga drugega.

Če to ne bo šlo v resničnosti, pa lahko takšno rivalstvo poustvarimo v digitalnem svetu in ravno v to delo se je spravil modder/YouTuber Omega Fantasy, ki je v igri God of War poustvaril epski božji spopad obeh nogometašev. Modder ni pretepa ustvaril na novo, ampak je za podlago vzel epski spopad med Kratosom in Baldurjem, le da je na njuna modela prilepil vizualni preslikavi obeh nogometašev – Mbappe je zamenjal Kratosa, medtem ko je Messi zavzel Baldurja. Smiselno bi bilo ravno obratno, saj bi Messi bolj pasal v vlogo starega, zagrenjenega Kratosa, medtem ko bi mladi Mbappe bolj sodil v vlogo eksplozivnega in prevzetnega Baldurja, a morda v vse skupaj vlagam preveč razmišljanja.

Poanta je namreč v pretepanju, ki izpade presenetljivo zanimivo. Modder je celo poskrbel za zamenjavo modela Kratosove sekire, tako da Mbappe zamahuje z nogometno žogo, ta pa se ob vsakem metu v njegove roke vrne kot bumerang. Zadeva ni povsem prilagojena za nova modela, saj ta med govorom včasih malce smešno raztegujeta usta, vendar pa zna to biti nova “memtastična” podloga za vsa bodoča rivalstva iz resničnega sveta.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime