Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origins naslednji mesec dobiva še svoj zadnji DLC

Igra Stranger Of Paradise: Final Fantasy Origins je malce čudaški naslov, saj se zdi, da se zgodba jemlje na pol resno, na pol pa šaljivo, tako da nikoli nisi res prepričan, če nas v določenih segmentih želi razvijalec Team Ninja pošteno nasmejati ali pa je vse skupaj samo rezultat nerodnega scenarija. Poleg tega se mi zaradi nekega razloga zdi, da je to že nekje dve leti star naslov, kar gre verjetno na račun njegove presenetljivo slabe grafične podobe, a v resnici je igra izšla marca letos in ima tako pred sabo še kar nekaj ekskluzivne zavezanosti trgovini Epic Games, preden po pretečenem letu skoči še na Steam.

Čudnost gor ali dol, Team Ninja je od izida pridno koval kodo in približuje se čas za izdajo še tretjega večjega DLC-ja, ki bo za to igro hkrati tudi zadnji. Imenoval se Different Future, glavni junak Jack pa se bo s svojo druščino spravil reševati alternativno dimenzijo, ki je tik pred propadom.

Nalogo bo Jacku naložil Moogle, ki so stari znani Final Fantasyjev in mislim da je tule to bitje prvič dejansko spregovorilo. Moogle v trenutnem Final Fantasyju je skočil nazaj v času, saj nujno potrebuje našo pomoč, saj je njegovo dimenzijo napadel en zoprn Lufenian.

Dogajanje v DLCju vas ne bo presenetilo, saj nas spet čaka polno pretepanja in spremljanja vmesnih sekvenc, ki morda ne bodo imele preveč smisla. Vsekakor boste manj zmedeni, če boste preigrali prejšnja dva DLC-ja Trials of the Dragon King in Wanderer of the Rift, to pa zna biti tudi nujno potrebno, saj ste za preigravanje prejšnjih DLC-jev potrebovali dovolj dobro opremo, to pa je zahtevalo kar nekaj “grindanja”.

Different Futures izide že 27. januarja 2023, cena pa zaenkrat še ni znana.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime