Steam Replay vam pokaže detajlno analizo vašega igranja v 2022

Digitalna platforma Steam je letos dobila novost z imenom Replay. Ta nam na eleganten način predstavi vse naše igričarske navade v letu 2022 in preko lepo razporejenih kategorij in statistik vas zna presenetiti število ur, ki ste jih zapravili v svojih najbolj igranih naslovih.

Če ste v brskalniku prijavljeni v svoj račun, potem preprosto skočite na sledečo povezavo in že si lahko ogledate vse svoje letošnje dosežke. Alternativno lahko v svojem nameščenem zaganjalniku Replay najdete pod zavihkom New & Noteworthy, funkcija pa je na voljo tudi preko mobilne aplikacije.

steam replay

Statistike nakažejo katere igre ste največ igrali in te podatke izvrže v procentih. Naš osebni račun HOPsi je denimo razdeljen med več člani ekipe, tako da so naše statistike nekam hecne. Večino časa smo denimo namenili preigravanju Elden Ringa, kar niti ni tako čudno, saj je bil to praktično najbolj vsebinsko obsežen naslov leta 2022. Nek član ekipe pa račun izkorišča za igranje prvega Call of Dutyja, tista slikica, ki pa ni bila izrisana, pripada igri Call of Duty: United Offensive. Res smo stari prdci.

steam replay

Moja osebna statistika je nekoliko drugačna. Steam namreč pravi, da sem največ časa letos namenil modu The Chronicles Of Myrtana: Archolos, na drugo mesto pa se je presenetljivo zavihtela igra Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, ki me je vsake toliko pripeljala do živčnega zloma, vendar pa z igranjem preprosto nisem mogel odnehati. Kot vidite je moj najljubši žanr Soulslike, zaradi nekega razloga pa mi je Steam v ospredje porinil igro Outriders in to samo demo, namesto polno izdanega naslova.

Malce je sicer čudno, da Reščay nikjer ne zapiše, koliko ur smo skupno preživeli med igranjem iger, ampak v zameno za to izrazi številke samo v procentih. Morda je to celo dobro, saj bi koga kje zadel infarkt, ko bi videl koliko časa je zapravil v PUBG-ju ali pa kakšni drugi “live-service” igri.

Steam Replay zna igrane naslove razvrstiti po platformah, tako da lahko dobite vpogled v najbolj igrane VR izkušnje, hkrati pa je zmožen prikazati igranje na Steam Decku. Čisto spodaj vam je omogočeno tudi enostavno deljenje vašega igralnega časa z drugimi na Steamu, snamete pa si lahko tudi slike, ki jih lahko nato lažje pošljete prijateljem ali pa jih objavite na svojih družabnih omrežjih.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime