Igričarske sex lutke so postale presenetljivo napredne

Ko nekje zasledim izraz “sex lutka” mi naprej v misli skoči tista napihljiva zadeva, ki vedno nosi presenečen obraz in ima samo bežno humanoidno obliko. Vendar pa je industrija sex lutk v zadnjih letih napredovala z bliskovito hitrostjo in nedavna tema na igričarskem forumu Resetera je razkrila, da sodobne zadeve niso več videti samo kot napihljivi baloni, ampak kot skoraj življenjski modeli, ki bi jih lahko postavili ob bok lutkam Madame Tussauds.

YouTuber Whang Uncut si je nedavno v enem videu ogledal to hudo zanimivo industrijo, največ časa pa je namenil spletni strani Game Lady Dolls, ki je specializirana trgovina za igričarsko obarvane sex lutke. Ukvarjajo se samo s proizvodnjo ženskih modelov, med najbolj popularnimi izdelki pa so Ciri iz Witcherja, Quiet iz Metal Gear Solida in seveda Lara Croft iz Tomb Raiderja. Naletimo na tudi bolj nenavadne izdelke, kot je denimo Tifa iz igre Final Fantasy 7, v zbirki pa celo najdemo Ellie iz The Last of Us.

Treba je reči, da so ustvarjalci res dobro zadeli obrazne mimike, zadeve pa postanejo bizarne, ko si izbereš opcijo ustvarjanja lutke po meri, saj lahko prilagajaš čuda stvari in izbiraš dodatke, kot so realistični nohti na rokah in nogah, obliko stopal in oči, vgradnjo obrvi, spraviš pa se celo v takšne malenkosti kot je denimo dodajanje peg za 160 $ in vgradnja himena za ekstra stotaka. Opis izdelka pravi, da lutke vsebujejo napreden skelet, kar pomeni, da jim lahko realistično premikaš dele telesa, samo poznavalci te industrije pa bodo znali povedati, kaj pomeni postavka “izboljšana ramena”.

Vsakemu je jasno, kaj bo kupec počel s takšno lutko, a zadeve bi dejansko lahko izpadle kot impresiven zbirateljski artefakt. Za mastne denarce lahko dokupiš preobleke in ni malo igričarskih navdušencev, ki bi jih razveselila Jill Valentine iz Resident Evila, ki v rokah drži dve pištoli.

Zanimivo je, da Game Lady Dolls ne izvira iz Kitajske, ampak je tole nemška firma, ki pošilja zadeve povsod po svetu. Lutke niso poceni in za eno samo, brez DLC-jev, boste odšteli nekje 3.000 €, seveda pa morate nato še moliti, da se zadeva ne zatakne kje na carini.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime