GOG podarja igro Worms Revolution Gold Edition, Epic Games pa Mortal Shell

Prazniki so sprožili cel kup brezplačnih obdarovanj iger, hkrati pa so tri največje platforme Steam, GOG in Epic Games zagnale svoje zimske razprodaje, ki so znižale cene stotinam, če ne tisočim igram.

Trgovina GOG se je odločila malce zaigrati na našo nostalgične note zato lahko vse do jutri, 30. decembra, povsem brezplačno prevzamete igro Worms Revolution Gold Edition.

Franšiza Worms danes ni tako popularna kot njega dni, a otroci devetdesetih se zadeve še kako spomnimo. Včasih preprosto internet ni bil prisoten povsod, zato si se za omrežno zabavo moral usesti s soigralcem za en računalnik, Wormsi pa so omogočali ravno takšno zabavo, saj si se v od strani gledani akciji zabaval dolge ure, tvoj cilj pa je bil preko smešnih orožij premeteno uničiti svojega črvastega nasprotnika.

Worms Revolution ponuja točno takšno zabavo, le da je razvijalec Team17 leta 2012 igro preoblekel v bolj sodobno grafično preobleko, ki pa je tudi danes že malce zastarala, saj je od izdaje preteklo že 10 let. Kljub temu pa je zabava ostala enaka, saj vas čaka cel kup različnih stopenj, štirje različni igralni razredi, dobra fizika in celo urejevalnik stopenj. Glede na to, da je to Gold Edition različica igre boste brezplačno pokasirali tudi kopico DLC-jev, ki zabavo samo še dopolnijo. Vaša brezplačna kopija vas čaka tule, prevzamete pa jo lahko seveda tudi preko zaganjalnika GOG Galaxy.

Tudi Epic Games nadaljuje svoje brezplačno 15-dnevno obdarovanje, a se zdaj to približuje h koncu. Predzadnja brezplačnica se imenuje Mortal Shell, to pa je več kot očitno igra, ki se močno zgleduje po franšizi Dark Souls. Čaka vas temačna okolica in dokaj napreden boj, le ne pričakujte takšne izpopolnjenosti in bogatih stopenj, ki jih zna skupaj spraviti razvijalec FromSoftware. Razvijalec Cold Symetry preprosto še ni dovolj izkušen, a v Mortal Shell je vseeno dostavil nekaj zanimivih idej, kot je denimo igranje z lupinami, ki omogočajo hitro preklapljanje med igralnimi razredi, to pa pomembno vpliva tudi na igralno formulo. Mortal Shell lahko prevzamete tukaj, ponudba pa se izteče danes ob 17.00.

Epic Games bo ob tej isti uri podelil še svoj zadnji naslov, glede na sličico prihajajoče igre pa bo to postal Dishonored, ni pa še znano, če bo to prvi ali drugi del, morda pa celo dobimo samostojni dodatek Death of the Outsider.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime