Andrew Tate aretiran, vsega pa je kriva Greta Thunberg

Leto 2022 je dobilo silo zanimiv epilog, ki ga ni pričakoval praktično nihče. Na Twitterju sta se namreč udarila kontroverzni Andrew Tate in podnebna aktivistka Greta Thunberg, posledica njunega spopada pa je pripeljala do res neverjetnega zaključka, ki se zdi praktično že zrežiran, tako je nepričakovan in eksploziven.

Vse se je začelo dva dni nazaj, ko je Tate, znan po svojih nategunskih internetnih shemah in kontroverznih izjavah, objavil sliko sebe, medtem ko polni gorivo v svojega Bugattija, zraven pa je na Twitterju označil Greto in ponosno zapisal, koliko ima doma avtomobilov in kako kvarno vsa ta vozila vplivajo na podnebje. Greto je poprosil po njenem e-mailu, saj ji je želel poslati seznam svojih 33 avtomobilov, nakar se je zgodil internetni umor.

Greta, ki je zdaj stara že 19 let, mu je navrgla, naj ji seznam pošlje na naslov [email protected], s čimer ga je obtožila, da ima majhno hlačno sabljo in da nima življenja. Samo ta odgovor preko 3 milijona všečkov in to je seveda Tata hudo razburilo.

V odgovor je spočel daljši video, kjer se je repenčil nad Greto, to pa je bila hudo nespametna poteza. Tate je namreč že v preteklosti priznal, da se je preselil v Romunijo, saj je zapleten v kar nekaj legalnih bitk in je bil sam mnenja, da ga bodo tam težje kazensko preganjali, prav tako pa bi mu bilo lažje podkupiti policijo.

No, izkazalo se je, da je tip tudi v Romuniji zelo iskan človek. Aprila letos je bil v tej državi obtožen prekupčevanja z ljudmi, zaradi česar je policija tudi že preiskala njegov dom, a Tata takrat ni bilo v njem.

Na tem mestu zgodba postane malce zmedena in informacije niso povsem verodostojne, a zdi se, da je Tate pri bentenju nad Greto v svojem videu tudi jedel pico, škatle te pa so pripadale romunski restavraciji Jerry’s Pizza. Romunski časopis Gândul pravi, da je policiji bil to v dokaz, da se Tate trenutno nahaja v svojem domu v Romuniji, zato je bila k njemu brž napotena posebna enota in ta je notri našla Tata in tudi njegovega brata Tristana.

Oba sta bila aretirana in se bosta morala soočiti s kar velikimi obtožbami. Glede na izjavo direktorata za preiskovanje organiziranega kriminala in terorizma se je preiskava Andrewa začela že lani, ko so ga začeli sumiti pripadnosti organizaciji, ki se ukvarja s trgovanjem žensk, ki so nato preko spletnih kamer prisiljena v ustvarjanje pornografske vsebine.

To so hude obtožbe, ki ne bodo tako zlahka razrešene in čeprav se je Tate zaradi Elona Muska šele pred kratkim spet vrnil na Twitter, ga zdaj očitno spet nekaj časa ne bomo gledali na internetu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime