Še zadnja brezplačna igra iz strani Epica je Dishonored: Definitive Edition

No, pa smo vendarle prišli do konca 15-dnevnega brezplačnega obdarovanja, ki nam ga je pripravila digitalna trgovina z igrami Epic Games. Zadnja poslastica je bila znana že včeraj, a vse do pete ure popoldan nismo točno vedeli, ali se bomo zabavali v prvem ali pa nemara v drugem delu franšize Dishonored.

Ugibanja je zdaj konec, saj je Epic Games ponosno zapisal, da je naša zadnja brezplačna igra božičnega obdarovanja Dishonored: Definitive Edition.

To je v bistvu paket iger, saj se notri nahaja originalna igra, zraven pa dobimo dostop do kopice DLC-jev. Izvirni Dishonored je izšel leta 2012, izdelal pa ga je razvijalec Arkane Studios, ki nam je deset let nazaj pričaral res odlično igralno izkušnjo. Dishonored je v bistvu skrivalniška igra, ki zaradi prvoosebne perspektive spominja na franšizo Thief, vse skupaj pa je začinjeno s posebnimi močmi našega junaka, ki se zna brž teleportirati na različne točke, prevzeti nadzor nad trumo podgan ali pa za nekaj časa celo skočiti v um človeškega nasprotnika. Poanta je v skrivanju, a če želimo, lahko kadarkoli preklopimo tudi na brutalno bojevanje od blizu z noži ali od daleč s priročno pokalico.

Gre za igro, ki je pokazala talent razvijalca pri oblikovanju vrhunskih stopenj, to znanje pa so kasneje prenesli tudi na Dishonored 2, Prey in nenazadnje tudi v Deathloop. Definitive Edition poleg originalne kampanje prinaša DLC-je Dunwall City Trials, The Knife Of Dunwall in The Brigmore Witches. Prvi DLC ni nič posebnega, ostala dva pa dodata nekaj nove zgodbe, saj se vrtita okoli morilca Dauda.

Mimogrede, če si morda lastite naročnino Amazon Prime, si lahko ta mesec na ta račun pridobite igro Dishonored 2, ključ pa boste vnovčili na platformi GOG. Tako lahko v enem mesecu praktično dopolnite svojo Dishonored zbirko – manjkal vam bo le samostojni dodatek Death of the Outsider.

Dishonored: Definitive Edition lahko prevzamete tukaj, Epic Games pa podarja tudi mošteveno večigralsko streljanko Eximius: Seize the Frontline, ki je ravnokar skočila v svojo 3. sezono in ponuja nekaj zanimivih obračunov v načinu 5v5. Kopija za ta naslov je na voljo tule.

Za razliko od prejšnjih brezplačnic imate za prevzem Dishonoreda malce več časa, saj akcija traja vse do 5. januarja 2023. Takrat se ponudba zamenja in na voljo boste dve privlačni igri: Kerbal Space Program in samostojni dodatek Aiko’s Choice za igro Shadow Tactics.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime