Hitman 3 bo spremenil ime v Hitman: World of Assassination in bo vseboval vse tri igre

Nova trilogija Hitman iger izpod prstov razvijalca IO Interactive je vsekakor dobra, a ta danski studio se je povsem zapletel pri izdaji različnih verzij iger, saj vsaka od njih vsebuje svoje Deluxe verzije, dodatne DLC-je in mikrotransakcije, tako da mora potencialni kupec narediti pravo študijo, kaj sploh kupiti, da bo za svoje denar prejel čim več vsebine.

Da je to problem je spoznal tudi IO Interactive, ki je včeraj najavil bolj poenostavljen nakup iger, ki po novem ne bo več tako zmeden. Glavna sprememba bo doletela igro Hitman 3, ki bo spremenila ime v Hitman: World of Assassination, ta pa bo po novem vsebovala kampanje prvega, drugega in tretjega dela.

Pod eno streho bodo združili tudi vse do sedaj izdane DLC-je. No, skoraj vse. Hitman: World of Assassination bo namreč vključeval vse DLC-je za igro Hitman 1, medtem ko bo za Hitman 2 vseboval samo standardno prepustnico. Če si boste zaželeli še vsebine izpod prepustnice Hitman 2 Expansion Access Pass in DLC-je, ki jih ponuja tretji del, potem bo World of Assassination ponujal ločen nakup Deluxe Pack. IO ne bi bil IO, če ne bi vsaj malce kompliciral pri nadgradnjah.

Obstoječi lastniki igre Hitman 3 boste nadgradnjo na World of Assassination prejeli brezplačno, zato je zdaj idealen trenutek za nakup tretje igre, ki bo še posebej prav prišla novincem, ki si ne lastijo prav nobene od teh treh iger. In glej ga zlomka, Hitman 3 se trenutno na Steamu prodaja s popustom -65 % po ceni 20,99 €. Glede na prihajajočo vsebino, ki bo vključevala tudi prvi dve Hitman igri, je ta kupčija izredna – še posebej glede na dejstvo, da Hitman 3 ob svojem prehodu na novo ime tudi zvišal svojo ceno na 70 €.

Če se spravljate v nakup, potem časa za obotavljanje nimate več preveč. Steamova zimska razprodaja se zaključi že jutri, 5. januarja ob 19.00.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime