Epic Games podarja igri Kerbal Space Program in Shadow Tactics: Aiko’s Choice

Trgovina Epic Games nas je skozi božične praznike obdarila s celim kupom iger, čez novo leto pa so si privoščili malce premora, a so se že včeraj vrnili na svoj običajni urnik brezplačnih iger. Tudi v tem tednu so dostavili dva vrhunska naslova, ki ju do sedaj v brezplačni obliki še nismo dobili in sta vsekakor vredna vaše pozornosti.

Prvi od njiju sliši na ime Kerbal Space Program, ki je sicer originalno izšel že več kot 10 let nazaj, vse od takrat pa igralci v njem zapravljajo nepregledno število ur. Igra je namreč kot naročena za vse tiste, ki se radi ukvarjate s fiziko in vas zanima potovanje izven našega planeta, saj je glavna naloga igre raziskovanje vesolja. Vendar pa preden zapustite našo preljubo Zemljico, bo treba najprej skupaj spraviti raketo, ki bo zmožna prebiti stratosfero. To ni tako enostavna naloga in veliko vaših poskusov se bo zaključilo že pri samem vzletu. Če pa se boste zadeve lotili bolj premišljeno, pa boste kmalu dosegli prvi vzlet, temu pa bo nato sledil obisk Lune in celo kolonizacija vesolja.

Kerbal Space Program ponuja res veliko zabave in nič čudnega potem, da je v izdelavi že nadaljevanje, ki izide konec februarja letos. Do takrat se lahko brezplačno poigrate v originalu, ki za prevzem čaka na sledeči povezavi.

Druga brezplačnica je Shadow Tactics: Aiko’s Choice. V bistvu je tole samostojni dodatek za originalno igro Shadows Tactics, ki je izšla leta 2016, leta kasneje pa se je razvijalec Mimimi Productions vrnil in spočel dodatek, ki prinese enako igralno formulo, le da v bolj prečiščeni obliki. Shadow Tactics ni lahka zadeva, saj je to od zgoraj gledana taktična skrivalščina, ki se igra podobno kot starodavna serija Commandos. Razlika tule tiči v časovnem obdobju, saj se boste sprehajali po okolici antične Japonske, kar pomeni veliko samurajev in nindž, oba predstavnikov teh taborov pa bosta z vami hitro opravila. Vaša kopija igre je na voljo tule.

Obe igri bosta brezplačni vse do 12. januarja, nakar v ponudbo pride igra First Class Trouble, ki je nekakšna 3D različica naslova Among Us.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime