Ambiciozen mod Fallout: London pokazal delujoč vlak in nove robote

Tudi leto 2023 bo očitno bogato z raznimi modi za igre, saj bo letos izšel ambiciozen projekt Fallout: London, ki bo tako očitno postal tudi prva večja modifikacija znotraj pogona igre Fallout 4. Za takšen dosežek je tudi že skrajni čas, saj je Fallout 4 danes star že 8 let in tudi temu pogonu so se počasi začela kazati leta.

Fallout: London bo glede na vse do sedaj razkrite informacije naravnost ogromen projekt. Dogajanje nas bo tokrat preselilo v okolico Londona, to pa bo s sabo potegnilo cel kup zanimivih in spremenjenih igralnih prvin v primerjavi z originalno kampanjo. Ekipi je uspelo doseči celo stvari, ki so se izmaknile Bethesdi, kot je denimo povsem delujoč vlak, ki nas bo selil med različnimi lokacijami, te razdalje pa bomo prečkali povsem brez nalagalnih zaslonov.

Razvijalec je ta predstavitveni video izkoristil tudi za najavo povsem frišnih nasprotnikov, ki jih nismo videli v nobeni do sedaj izdani Fallout igri. Pozornost tule privlečejo predvsem rdeči roboti na dveh kolesih, ki nosijo obliko angleških poštnih nabiralnikov, le da tukaj v sebi skrivajo dodatne nevarnosti, kot je krožna žaga v eni roki in ogromna robotska dlan, ki vas lahko prijetno stisne v objem. To ni edini novi robot, saj vam bo težave povzročal še Walker, ki je v bistvu morska mina na dveh nogah, ta pa bo na vas navalila v ravni črti, čemur sledi velika eksplozija.

Video pokaže tudi nekaj nove okolice in med lokacijami se bomo selili tudi preko motornega čolna, na njem pa nas bo zabaval robotski kompanjon, ki je očitno sestavni del tega plovila.

Skupno gledano je Fallout: London videti kot profesionalno zasnovan izdelek in morda je to dober kandidat za najboljši mod leta 2023. Kdaj izide še ni točno znano, bi pa naj se to zgodilo še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime