4. sezona serije You dobila prvi napovednik

Ena najbolj popularnih serij na Netflixu se vrača že naslednji mesec in pretočni gigant je pripravil prvi uradni napovednik serije You, ki nas bo v četrtem poglavju poslala v raziskovanje Londona.

Tam se bo znašel naš dobro znani psihotični junak Joe Goldberg, večni romantik, ki ne pozna besede ne in njegov najljubši hobi je od vedno bil in očitno tudi bo zalezovanje lepih deklet. Joe ima na začetku vedno dobre namene, a sčasoma njegova obsesija pripelje do umorov, ki na koncu pokončajo tudi njegovo izvoljenko. Zaradi tega se je moral že večkrat preseliti in iz New Yorka je skočil v Los Angeles, nakar se je odpravil v raziskovanje Evrope. Zadnji kadri tretje sezone so sicer namignili, da bo Joe skočil v Pariz, a novi napovednik je za novo lokacijo zakoličil London.

Tam se bo Joe preizkusil v vlogi profesorja, ki bo iskal sveže začetke s svežim imenom Johnathan Moore. Joe poskuša biti nekaj časa normalen, a kmalu se vrnejo stare navade izbiranja deklet, zaradi tega pa se zaplete v norosti elite Londona, ki jim je denar zadnja skrb na svetu. Vendar pa tokrat ni vse tako kot prej, saj se je pobijanja bogatunov lotil nov skrivnostni ubijalec, znan samo pod imenom Eat the Rich Killer, ta pa si je med drugim za tarčo vzel tudi našega sveže pečenega profesorja.

Sprememba formule je bila v 4. sezoni nujna, saj je seriji v prejšnjem poglavju kvaliteta opazno padla in začele so se odvijati situacije, ki so bile tudi za to dokaj noro serijo preveč za lase privlečene. Morda zna ta sprememba, kjer se mora Joe boriti proti nekemu drugemu morilcu, prinesti tisto prepotrebno svežino, ki bo nato sprožila povod za nadaljnje sezone.

Tako kot je zdaj v modi, bo tudi You svojo sezono razdelil na dva dela. Prvi del izide 9. februarja, drugi pa točno mesec kasneje, 9. marca – oba dela bosta štela po pet epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime