Popularni YouTuber Andrew Callaghan obtožen spolnega nadlegovanja

Na spletu so se v zadnjih dnevih razširile govorice o popularnem YouTuberju Andrewju Callaghanu, ki so ga mnogi spoznali preko njegovega izvirnega kanala All Gas No Brakes, od katerega se je leta 2021 ločil in ustanovil novega, z imenom Channel 5. Andrew je postal spletni zvezdnik praktično čez noč, saj je začel dostavljati nekaj, česar nismo bili ravno vajeni: novinarsko vsebino, pri kateri se ni postavljal na nobeno stran in tako je orisal tisto resnično plat ZDA.

Njegova specializacija je bila udeležitev raznih spornih konvekcij, kot so denimo protesti proti cepljenju, pred kamere pa je rad povabil tudi ekstremne čudake, med katerimi je postal slaven dvojec Jokerjev, ki sta si v resničnem življenju potetovirala obraz ali pa tipu iz Floride, ki je resnični predstavnik ameriškega juga. Vsebina je bila zanimiva ravno zaradi tega, ker se Andrew iz teh ljudi ni norčeval, ampak jim je preprosto ponudil mikrofon, gledalci pa smo dobili lep vpogled v tisto resnično Ameriko.

Ravno zaradi vsega tega je 25-letni Andrew za nekatere postal pravi vzornik, a žal se zdi, da tudi on naokoli nosi svoje grehe. Po spletu so namreč že dve leti nazaj začele krožiti govorice, da je Andrew malce čuden in da mu spolno nadlegovanje ni tuje.

Takrat so te obtožbe bolj kot ne hitro izginile, Andrew pa je danes že tako slaven, da je za HBO spočel dokumentarec This Place Rules, zaradi česar se je začel pojavljati povsod. To je šlo v nos Caroline Elise, ki je na TikToku podelila zgodbo glede Andreja, ki naj bi jo enega dne prosil za prenočišče. Sprejela ga je v posteljo, a mu je povedala, da ji ni do seksa, Andrew pa je kljub temu vztrajal pri svojem in na koncu sta spala skupaj. Caroline pravi, da to sicer ni bilo posilstvo, a vseeno je spadalo v kategorijo spolnega nadlegovanja, saj si seksa ni želela, ampak je preprosto poskušala narediti kar je lahko, da bi jo pustil pri miru.

@cornbreadasserole This is for tbe other women who have experienced what i have at the hands of this man. I’m tired of seeing friends and comedians i admire support someone so selfish. Its time for me to talk about what happened with #andrewcallahan #allgasnobrakes #channelfive #thisplacerules #boost ♬ original sound – Caroline Elise

Dodala je še, da si nikoli ni mislila deliti te zgodbe, a ne more mimo dejstva, da zaradi nedavnega dokumentarca YouTuberja zdaj vidi povsod, zaradi česar podoživlja svojo travmo, zraven pa je še navrgla, da si Andrew ne zasluži sledilcev in vsega tega idealiziranja.

@moldyfreckle Part 4. This will be my last video tonight. #andrewcallaghan #allgasnobrakes #thisplacerules #channel5 ♬ original sound – DJ

Na TikToku je svojo zgodbo podelila še ena ženska z imenom Dana. Andrew in Dana sta spala skupaj, vendar pa Dana izkušnje ne opisuje za pozitivno, saj naj bi jo Andrew neprestano poniževal. Nato ji še enkrat pisal, da bi se ji na večerji opravičil za svoje obnašanje in v ponovno srečanje je privolila. A opravičila ni bilo, saj jo je Andrew začel spraševati, če bi seksala z njim v avtu. Zavrnila ga je, a mu je ponudila prevoz domov, med vožnjo pa jo je začel otipavati in čeprav ga je večkrat zavrnila, Andrew kar ni hotel nehati. Na koncu je ustavila avto in ga prosila, naj gre ven in Andrew ji je ustregel, a jo je pred tem zaprosil za možnost oralnega seksa.

Po teh razkritjih se je pojavilo še več obtožb, a samo v obliki komentarjev in Instagram zgodb, ki jih je bolj težko overiti. Teme so se nato dotaknili tudi drugi YouTuberji, ki so z Andrewom v preteklosti sodelovali ali pa se družili. Eden od teh je bil Ethan Klein, ki si lasti YouTube kanal h3h3Productions in Andrewa pozna že nekaj let. Po obtožbah je Ethan tudi edini, ki je stopil z njim v kontakt in Andrew mu je priznal, da je imel razmerje z obema puncama in da so ga obtožbe močno prizadele, zaradi česar je moral obiskati psihiatrično kliniko.

Andrew Callaghan še ni podal uradne izjave in njegov ločen kanal Channel 5 Clips je še včeraj nalagal nove posnetke, a glede na to, da se vse te obtožbe tako hitro širijo, bo o njih slej kot prej moral spregovoriti.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime