Ne pozabite prevzeti trojice brezplačnih iger iz strani Epic Gamesa

Trgovina Epic Games nas je prejšnji teden obdarila s kvalitetnima naslovoma Kerbal Space Program in Shadow Tactics: Aiko’s Choice, ta teden pa je ponudbo razširil na trojico naslovov, ki so sicer manj znani, a se jih vseeno splača aktivirati v knjižnici in jih preigrati enkrat ob nuji ali pa na njih povsem pozabiti.

Prva igra sliši na ime Divine Knockout, ki jo je ustvaril razvijalec Hi-Rez Studios, znan po svojih prejšnjih naslovih kot sta Paladins in SMITE. Divine Knockout je njihov poskus ustvarjanja 3D arenske pretepačine, ki svojo igralno formulo dolguje Nintendovi franšizi Super Smash Bros.. Razlika pri tej igri je dejstvo, da se ne pretepamo s kakšnimi igričarskimi maskotami, ampak v glavnih vlogah nastopajo razna božanstva in mitološki junaki tipa, Hercules, kralj Arthur in Thor, moči pa si lahko merimo v načinih 3v3, 2v2 in 1v2, vaš cilj pa je zbrcati nasprotnika iz platforme in ga poslati v prepad. Divine Knockout je videti presneto zabavno – vaša kopija vas čaka tule.

Večigralska zabava se nadaljuje z igro First Class Trouble. Ta se igra podobno kot Among Us, le da tule gledamo v čudovito 3D podobo, mesto dogajanja pa je luksuzna vesoljska križarka, ki pa je videla boljše čase. Na krovu je namreč ponorela umetna inteligenca, ki je začela pobijati ves organski živelj, zato se boste morali združiti z drugimi igralci in znova prevzeti nadzor nad ladjo. A naloga ne bo lahka, saj je umetna pamet oživila androide, ki so enaki pravim ljudem, zato boste morali v svojih vrstah odkriti vsiljivca in ga skozi loputo odpihniti v vesoljsko črnino. First Class Trouble lahko prevzamete na sledeči povezavi.

Tretji brezplačni naslov je Gamedec in je namenjen vsem tistim, ki imate radi enoigralske izkušnje. Razvijalec Ashnar Studios je poskrbel za zanimiv zaplet, saj igrate detektiva, ki mora v kiberpankovskem svetu raziskovati virtualne svetove in tam reševati razne zločinske zaplete. Vmes boste zbirali dokaze, izbirali dialoge in si sami prilagajali igralno izkušnjo. Gamedec je zanimiva stvarca, saj je med kritiki in igralci povzela visoke in nizke ocene, tako da je za končne vtise zadevo najbolje sam ročno preizkusiti, to pa lahko storite preko prevzema naslova na naslednji povezavi.

Vse tri igre bodo na voljo do 19. januarja, nakar bo ponudbo zamenjala tekstovna avantura Epistory – Typing Chronicles.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime