Naslednja sezona serije Ted Lasso izide enkrat spomladi

Leto 2022 je minilo brez ene epizode optimistično naravnane komične serije Ted Lasso, čeprav bi jo takrat presneto potrebovali. Snemanje 3. sezone Applove uspešnice je naletelo na nekaj ovir pri snemanju, a te naj bi bile zdaj odpravljene in zadeva je napredovala do te mere, da je Apple včeraj lahko najavil vsaj okviren datum izida, zraven pa so za nas pričarali tudi prvo sliko, ki si jo lahko ogledate zgoraj.

Slika prikazuje soočenje Natea in Teda, ki stojita v prostorih nogometnega kluba West Ham, medtem ko vse skupaj zadaj čemerno opazuje Rupert. Soočenje je videti kot nekaj iz Vojne zvezd, a vso to resnost prekinja pozitivno naravnani Ted, ki se kljub temu še vedno dobrovoljno smehlja.

Nate se je od prve sezone hudo spremenil. Kar je bil nekoč sramežljiv pomočnik trenerja, ki je bil zaslužen za pobiranje preznojenih brisač, se je spremenil v upravnika West Hama. Serija nam je preko tega like lepo prikazala, kam se lahko razvije nekdo, ki je vedno hrepenel po moči in kaj se zgodi, ko se do nje dokončno dokoplje in se začne maščevati vsem tistim, ki so ga včasih zatirali.

Kakšnih ekstra informacij Apple ni želel izdati. Že nekaj časa se je govorilo, da bo 3. sezona serije tudi njena poslednja, a zdaj so se začela šušljanja, da se morda Ted še ne namerava posloviti od nas. Junija lani je pisec Brett Goldstein potrdil, da je bil Ted Lasso vedno zamišljen za samo tri sezone, a v zadnjih intervjujih so nekateri igralci dajali bežne namige, da znamo gledati tudi v še kakšna nadaljnja poglavja. Pri tem je veliko odvisno od ustvarjalca serije Billa Lawrenca, ki trenutno dela še na treh serijah in verjetno preprosto nima časa, da bi pod rokah držal vajeti še enega projekta. Vendar pa je Ted Lasso fenomen in Apple mu je verjetno ponudil darežljivo vsoto evrov, zaradi česar se je nemara le premislil.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime