Film Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves je videti presenetljivo zabavno

Ko je Paramount prvič najavil, da delajo nov film v svetu namizniške zabave Dungeons & Dragons, je redkokdo od veselja v zrak zalučal klobuk. Vendar pa je že prvi napovednik to nenavdušenje korenito spremenil, saj smo dobili vpogled v presenetljivo zabavno avanturo, ki se ne jemlje preresno in med ljudmi je vzklilo majhno upanje, da znamo končno dobiti soliden filmski izdelek, ki se ponaša z licenco Dungeons & Dragons.

Pred kratkim je film Honor Among Thieves dobil še drugi napovednik in zdaj je jasno, da nas bo pri ogledu čakalo kar nekaj zabave. Zaplet sicer ni nekaj, o čemur bi se pisale knjige, saj bo tole preprosta avantura, kjer banda tatov poskuša izmakniti nek predmet, a pri tem naletijo na težave, ko srečajo napačne ljudi.

Probleme pa jim ne bodo povzročali samo humanoidni nasprotniki v oklepih, ampak bodo sredi ječ naleteli tudi na cel kup pasti, za petami pa jim bo tudi en zelo velik zmaj, ki je očitno pojedel čisto preveč mastnih ovac, zato se zaradi svoje obilnosti bolj težko dvigne v zrak, a njegove čeljusti še vedno vsebujejo cel kup nazobčanih zob.

Vse skupaj je videti kot presneto zabavna avantura, ki bo imela tudi močno igralno zasedbo. Chris Pine ob odigral barda Edgina, Michelle Rodriguez pa bo barbarka Holga, po robu pa se jima bo postavil zlobni Forge, ki ga bo odigral Hugh Grant.

Film bosta režirala John Francis Daley in Jonathan Goldstein, ki sta leta 2018 spočela dokaj zabavno komedijo Družabni večer in sta verjetno glavni razlog, da ima Honor Among Thieves dejansko nek potencial. Film bomo v kinih gledali 31. marca 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime