Tango Gameworks včeraj presenetil z najavo in izdajo ritmične igre Hi-Fi Rush

Včerajšnja Microsoftova konferenca Xbox and Bethesda Developer_Direct je imela že vnaprej napovedane predstavitve, tako da prostora za presenečenja ni bilo. Vendar pa nas je pretkani studio Tango Gameworks vseeno presenetil in konferenco je izkoristil za najavo svoje nove igre Hi-Fi Rush, ki je hkrati s prvim igralnim napovednikom postala v trgovinah na voljo za takojšen nakup in igranje.

Hi-Fi Rush je za Tango Gameworks precejšen odmik od njihove dosedanje proizvodnje. Studio je namreč znan po grozljivem paru iger The Evil Within, ki ga je nato nasledil še Ghostwire Tokyo. Hi-Fi Rush je po drugi strani ritmična igra, kjer nas naokoli ne bodo zasledovali kakšni duhovi, ampak se bo vse vrtelo okoli tretjeosebnega pretepanja in pokanja šal.

Iz napovednika je takoj jasno, da bo zgodba prava komedija. Simpatični lik Chai poskuša postati rock zvezdnik v futurističnem mestu, ob boku oziroma na ramenu pa mu bo ves čas stala njegova androidna muca 808, ki ga bo bodrila na njegovem potovanju. Chai se bo spustil skozi vrsto pretepov, glavni nasprotniki pa so roboti, ki našega junaka gledajo malce zmedeno, saj se Chai velikokrat rad preda fantaziji superzvezdnika, ki svoje nastope opravlja pred občinstvom. Pri temu ne bo sam, saj bomo med raziskovanjem zgodbe naleteli na več stranskih likov, s katerimi bomo lahko urno spletli prijateljske vezi.

Posebnost te igre je bojevalni sistem. Glavnino škode bo prizadejala naša kitara, udarjanje po pločevini robotov pa bo sinhronizirano z glasbeno podlago, ki se bo ves čas predvajala v ozadju. Bolj ko bomo ujeli ritem, večje poškodbe bomo delali, z uspešnimi zaporedji pa bomo lahko izvajali uničujoče kombinacije udarcev.

Hi-Fi Rush je videti presneto zabavno in igra si je na Steamu že prislužila oceno Very Positive, tam pa se prodaja pod ceno 30 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime