The Elder Scrolls Online dobiva nov dodatek Shadow Over Morrowind

Novo avantura The Elder Scrolls Online sage nosi ime Shadow Over Morrowind, razvijalec Zenimax Online pa je napoved pospremil tudi z vzdušnim in dobro animiranim napovednikom, ki je pri predstavitvi dodatkov za to igro postala že stalnica.

Dodatek se bo očitno vrtelo okoli okultnih zadev, ki jim vlada Deadric princ Hermeus Mora, tako da znamo biti priča malce bolj temačni zgodbi, ki jo bomo prvič lahko okusili že 13. marca na PC-ju in 28. marca na vseh podprtih konzolah. Takrat bo zaživelo poglavje Scribes of Fate, ki bo poleg nove zgodbe in nalog vpeljala dve popolnoma novi PvE temnici Scrivener’s Hallin Bal Sunnar.

To bo bil samo uvod, saj tisto pravo meso razširitve prihaja v obliki poglavja Necrom. To obljublja več kot 30 ur nove štorijalne vsebine, na vzhodu Morrowinda pa bomo lahko obiskali dve še nikoli prej obiskani pokrajini. S tem novosti še ne bo konec, saj nas čakata še dva povsem nova kompanjona, ki bosta vsebovala svoji unikatni nalogi in vsakega od njiju bomo lahko povabili s sabo v raziskovanje ostale vsebine, ki jo ponuja The Elder Scrolls Online, te pa se je v devetih letih od izida nabralo že kar nekaj.

Necrom bo po dolgem času predstavil tudi povsem svež igralni razred Arcanist. Gre za maga, ki bo sovrage tepel preko magije, vseboval pa bo nekaj unikatnih urokov, kot je denimo teleportacija skozi portale, ki so bili izmaknjeni iz igre Portal. To nam zna priti prav med bojevanjem, a nekaj bomo od teh portalov potegnili tudi pri raziskovanju, saj bomo tako na lahek način dosegli nekatere predele, ki bi drugače zahtevali veliko skakanja.

Necrom nas bo na PC-ju zabaval 5. junija, konzolaši pa bodo morali na svojo dozo počakati do 20. junija.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime