Ubisoft predstavil The Crew Motorfest, ki nas bo odpeljal na Havaje

Od izida drugega dela franšize The Crew mineva že pet let, zato se je Ubisoft odločil najaviti povsem svež del te dirkaške serije, ki je znana po svojih res ogromnih mapah in dejstva, da je to ena redkih “live service” iger, ki se dogaja v svetu avtomobilizma.

Med nas prihaja The Crew Motorfest, ki je prejel svoj prvi dražilnik, ta pa nas odpelje na sončne Havaje – specifično bo digitalno poustvarjen otok O’ahu, ki bo omogočal raznovrsten teren za preganjanje s tistimi najbolj popularnimi znamkami avtomobilov. Moč se bo zapeljati po povsem običajnih cestah, ob katerih se bo svetlikalo azurno morje, pot pa nas bo včasih zapeljala skozi blatne poti gozdov, skozi peščene plaže ali pa kar na pobočje lokalnega vulkana.

Če vas vse to spomni na igro Forzo Horizon, potem je to upravičeno, saj nam dražilnik navrže enak občutek brezskrbne vožnje, kjer je realistično dirkanje porinjeno ob stran in je glavna zabava ob lepi grafiki, bučnem rohnenju motorjev in uživanje ob gledanju lepo poustvarjenih kabin. Igri si bosta podobni tudi tematsko, saj bo The Crew Motorfest vseboval svoj lastni havajski festival, ki bo ponujal unikatne dirke in izzive.

Datum izida ni znan, bo pa zadeva izšla enkrat letos. Ubisoft igralce že vabi v zgodnje testiranje preko programa Insider, na katerega se lahko prijavite tule. Prvi test se bo izvršil že danes, 1. februarja in bo na voljo samo za PC igralce, a kasneje bodo svojo priložnost dobili tudi tisti, ki se radi zabavate na konzolah.

The Crew Motorfest bo izšel na konzolah prejšnje in trenutne generacije, na PC-ju pa ga bomo našli samo v Ubisoftovi lastni trgovini in na Epic Gamesu – Steam pa bo pri prodaji izvzet, čeprav se je Ubisoft v zadnjih mesecih počasi začel vračati v njegovo naročje.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime