Sony ukinja PS Plus zbirko iger, zato jih brž prevzemite, preden ne izginejo

Sony je včeraj na svojem blogu uradno najavil februarsko zbirko iger, ki jo bodo prejeli vsi tisti, ki si lastijo vsaj najnižjo stopnjo naročnine PlayStation Plus. Tokrat vas čaka četverica naslovov, vsak od njih pa sodi v svoj žanr iger.

Za začetek je tule igra OlliOlli World, ki se vrti okoli skejtanja, le da tega tukaj ne boste izvajali v maniri Tony Hawk iger, ampak boste dogajanje spremljali od strani, pisana grafična podoba pa bo vašega junaka spustila skozi vrsto različnih ovir, preko katerih boste lahko izvajali spektakularne poteze, opravljali boste lahko misije ter med dričanjem izbirali svojo pot do konca stopnje. Te lahko ustvarite tudi sami, jih podelite med svoje prijatelje in se z njimi pomerite v skejtanju preko vedno priročnega večigralstva.

Druga igra sliši na ime Evil Dead: The Game, ki je narejena po predlogi istoimenskega filma. Igranje je popolnoma usmerjeno v večigralstvo, kjer sta na voljo sodelovalno igranje ali pa medsebojno obračunavanje med igralci v načinu PvP. Zasedli boste vlogo enega od štirih igralcev v ekipi, ki se bo na vse kriplje trudila preživeti. Tisti bolj hudobni boste lahko skočili v kožo demona Kandariana, ki se bo nato zapodil za člani ekipe in poskušal pogoltniti njihove duše.

Potem je tule Destiny 2, ki je sicer za igranje brezplačen, a tokratna ponudba vam bo v roke potisnila dodatek Beyond Light, ki bo vašega junaka poslal na raziskovanje zamrznjene lune Evrope, ki se vedno nahaja v senci Jupiterja. Sredi tundre boste zase našli nove izzive, misije in seveda kopico novih orožij. Sony si zdaj lasti oziroma je stopil v partnerstvo z razvijalcem Sonyjem in tokratna ponudba je očitno prvi sad te naveze, čeprav bi nam prav prišel kakšen vseobsegajoči paket, ki bi zajemal tudi vse prej izdane dodatke.

Za konec je tule še odlična Mafia: The Definitive Edition. Gre za predelavo originala, ki je danes star že več kot 20 let in je v svetu igričrastva prvič predstavil res dobro povedano odraslo zgodbo, ki se dogaja leta 1930, takrat pa se je Amerika ukvarjala s kontroverznim zakonom prohibicije, ki je ljudem preprečeval zabavanje ob alkoholu. To je bil lep povod za razcvet ilegalnih ponudnikov opojne pijače in v takšne zadeve se zaplete tudi naš glavni junak Tommy Angelo, ki je naprej nedolžni taksist, nato pa se po spletu naključij zaplete v svet kriminala.

Zgoraj omenjene igre bodo na voljo od 7. februarja dalje, dan pred tem pa se izteče januarja ponudba, ki zaobjema igre Star Wars Jedi: Fallen Order, Fallout 76 in Axiom Verge 2.

Sony je v istem blogu zapisal tudi ukinitev zbirke PlayStation Plus Collection, ki je bila na voljo vsem lastnikom konzole PlayStation 5 in je v ponudbo stopila leta 2020. Zbirka vsebuje 19 iger, vse od teh pa so presneto kvalitetne in vredne preigravanja. Igre kot so Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, God of War, Fallout 4, The Last of Us Remastered, Resident Evil 7, Days Gone in Uncharted 4 bodo izginile iz ponudbe, to pa se bo zgodilo 9. maja. Dobra novica je, da če jih prevzamete pred tem, jih boste lahko obdržali za vedno – oziroma vse dokler boste še plačevali naročnino za PlayStation Plus.

Zbirko najdete v razdelku PlayStation Plus in sicer bolj na dnu predstavitvene strani na vaši konzoli PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime