Streamer F1NN5TER odstranjen iz Twitcha zaradi prilagajanja modrca, čeprav je moški

F1NN5TER je eden bolj unikatnih ponudnikov vsebine na Twitchu, saj je svojo kariero začel kot povsem navaden moško oblečen streamer, ki pa je nato skočil v kampanjo Girl Month in se zaradi tega preoblekel v prepričljivo žensko. Ta preobrazba bi morala trajati samo en mesec, a F1NN5TER je takrat ugotovil, da si kot ženska lahko nabere veliko več naročnikov, zato dobri dve leti kasneje svoje gledalce še vedno zabava preoblečen v žensko.

@rose_e_evergreen Society is wrong, femboys are the future #f1nn5ter #f1nn #twitch #twitchstreamer #egirl #femboy #fyp #finnster #societycallsmegay #egirls #meme #shitposting ♬ SOCIETY CALLS ME GAYY – 1mrdered_c6

In v to novo vlogo je spravil kar nekaj napora, saj ima zdaj dolge lase, lepo oblikovane nohte, podaljšane trepalnice, odlično usklajeno garderobo in prepričljive silikonske prsi, ki pa niso plod operacije. F1NN5TER se namreč ne smatra za trans žensko, ampak za moškega, ki se pač rad za svoje občinstvo preobrazi v nasprotni spol. Tu mu ni pomagalo samo na Twitchu, kjer drži nekje 600k sledilcev, ampak tudi na TikToku, kjer je v relativno kratkem nabral preko 350k spremljevalcev.

F1NN5TER pa si je nekaj dni nazaj nakopal težave. Njegov Twitch kanal je 7. februarja postal nedostopen in enkrat za spremembo se je moderatorjem celo dalo razložiti, kaj je bil razlog njegove kazni. Streamer je na Twitterju zapisal, da si je med prenosom v živo popravil nedrček, kar naj bi kršilo pravilnik zaradi daljšega dotikanja prsi. Vendar pa je v pravilniku specifično zapisano, da to velja za ženske, medtem ko je F1NN5TER moški in tehnično gledano, ta kazen zanj ne bi smela veljati.

F1NN5TER se sicer zaradi tega ne obremenjuje preveč in se v bistvu iz svoje kazni tudi norčuje, saj je tako postal prvi moški, ki je bil iz Twitcha odstranjen zaradi ženskega dotikanja svojih prsi. Njegova kazen bo kratka, saj naj bi veljala samo 3 dni, nakar se bo vrnil v ponovno oddajanje programa – le da tokrat z malce bolj previdnim dotikanjem svoje silikonske opreme.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime