Vzdušni Pacific Drive dobil še en igralni napovednik

O igri Pacific Drive smo lani že zapisali nekaj stavkov, saj nas je prvi napovednik tega izjemno unikatnega naslova, kjer bo glavno vlogo zasedal tisti družinski avto, ki smo ga videli v seriji That 70’s Show in bo tudi naše najbolj pomembno orožje za boj proti bizarni in hudo nevarni coni, ki spominja na nekaj iz STALKERja.

Ta zona se tukaj imenuje Olympic Exclusion Zone in znotraj njenih nedrji se bomo znašli mi in nato poskušali njen objem čim prej zapustiti. A to bo težka naloga, saj so se povsod okoli rodile anomalije, ki nam rade preprečujejo napredek. Naš karavan bo sprva šibak in mu bodo rade pokale gume, zato se pripravite na veliko smrti. A Pacific Drive spada v žanr roguelite, kjer je smrt stalni spremljevalec, tako da bo treba opraviti veliko ponavljajočih se voženj skozi teren, preden bomo iz njega končno lahko pobegnili.

K sreči bomo na poti našli kar nekaj nadgradenj, ki bodo našega karavana počasi, a vztrajno naredili bolj odpornega na poškodbe. Te nadgradnje bomo opravljali znotraj garaže, ki bo očitno tudi tisto edino varno zatočišče, kjer si bomo lahko vsaj za nekaj minut oddahnili in se pripravili na naslednjo vožnjo. Pacific Drive bo očitno vseboval tudi nekaj zgodbe, ki jo bomo razkrivali med vožnjo in turoben občutek sveta je videti res hudo zanimiv in bi bil idealen za podoživetje sredi kakšnega VR okolja.

Na žalost je razvijalec Ironwood Studios že zapisal, da nimajo zaenkrat nobenih načrtov za kakšno VR predelavo, čeprav bi bil tole res lep spremljevalec za Sonyjeva očala PS VR 2, a mogoče se premislijo enkrat po izidu igre.

Žal datuma rojstva še vedno nimamo, saj je studio zaenkrat samo zakoličil leto 2023, igra pa bo na voljo za PC in konzolo PlayStation 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime