Tista nadgradnja za The Witcher 3 je priskrbela tudi podrobno poustvarjene ženske genitalije

Decembra lani smo po dolgem odlašanju prejeli pošteno vizualno prenovo za legendarno igro The Witcher 3: Wild Hunt. Nadgradnja imenovana Complete Edition je s sabo prinesla ray tracing osvetljevanje, nadgrajene teksture, fotografski način, na konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X pa so igralci končno dobili možnost poganjanja naslova pri 60 sličicah na sekundo.

Očitno pa je CD Projekt RED dostavil še eno nadgradnjo, ki pa jo niso zapisali nikamor. Spletni detektivi Reddita so namreč odkrili, da so nadgrajene teksture priskrbele tudi močno bolj podrobno oblikovane vagine, ki smo jih prej lahko dobili samo na PC-ju preko modov, zdaj pa ta “nadgradnja” na voljo za vse sisteme.

Dokaz za to je združena slika vseh treh čarovnic, ki se v igri imenujejo Crones. Trojico teh hudo nevarnih bitij, ki zame osebno spadajo na prvo mesto srhljivih in hkrati impresivnih šefov, smo sicer že prej lahko videli gole, a takrat njihovih spolovil ni bilo na ogled, saj so bile tam spodaj gladke kot spoliran škorenj. V Complete Edition pa lahko vidimo, da imajo vse tri dobro vidne in podrobne vagine, ki so celo okrašene s pazljivo depiliranim grmičevjem. To je škoda, saj če bi tule videli polno grmičevje, bi končno do izraza prišla tehnologija Nvidia Hairworks.

Ni sicer jasno, ali majo zdaj vse ženske znotraj igre tako podrobno oblikovane genitalije, a nekdo se je že spravil pregledati Ciri in žal vas moramo na tem mestu razočarati, saj Ciri ni bila deležna takšne ljubezni do podrobnosti.

Seksualna nrav iger je še posebej na PC-ju kar svoja kategorija. Prvak v temu pogledu je Skyrim, ki vsebuje celo poplavo modifikacij, ki ne poskrbijo samo za verne genitalije, ampak vam med drugim priskrbijo celo seks ječo, globlje raziskovanje tega brezna modov pa prepustim vam.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime