Applova nova serija Extrapolations ima res bogato igralsko zasedbo

Velika igralska imena Hollywooda običajno nerada delijo nastop v enem filmu ali seriji, saj imajo rada pozornost gledalcev samo na sebi, prav tako pa jih je na enem mestu težko združiti tudi zaradi titanskega proračuna. Apple pa je nedavno pokazal, da so takšne stvari zanj odveč, saj bo nova serija Extrapolations nosila tako bogato zasedbo, da praktično vsak kader napovednika nosi obraz, ki ste ga zagotovo prepoznali že od nekje drugje.

Extrapolations se vrti okoli podnebnih sprememb in nam poskuša ponuditi vpogled v prihodnost človeštva, ki je sicer tehnološko napredovalo do te mere, da se lahko po zraku prevaža z zračnimi taksiji in je v zdravstvu izničilo raka, a je zaradi vsega onesnaženja povsem opustošilo naravo. Zrak je tako slab, da je dihanje na prostem postalo pravi napor, zato se je treba na lokalnih stojnicah vsake toliko treba zateči h kisikovi bombi, ljudje pa teh slabih standardov ne bodo sprejeli z rokami v žepih in po svetu lahko vidimo množične proteste.

Pred kamerami se bodo sukali igralci visokega kalibra kot so Forest Whitaker, Tobey Maguire, Kit Harington, Meryl Streep, Edward Norton in David Schwimmer. Napovednik nam da vedeti, da bo tole prava znanstvenofantastična poslastica, v katero je bil bilo vloženega veliko proračuna in to ne samo zaradi igralcev, ampak tudi na račun prepričljivih vizualnih efektov.

Tudi izza kamere lahko najdemo nekaj pomembnih imen. Serijo je spisal, produciral in režiral Scott Z. Burns, ki zelo rad snema takšne apokaliptične scenarije: v preteklosti je denimo poskrbel za dokumentarni film Neprijetna resnica, kjer je glavno vlogo zasedel Al Gore, leta 2011 pa je posnel film Kužna nevarnost, ki se je vrtela okoli smrtonosnega virusa, ki je cel svet zavil v paniko. Tudi ta film je takrat vseboval bogato igralsko zasedbo, tako da Scott očitno ima nekaj talenta pri upravljanju takšnega števila zvezdnikov na enem mestu.

Extrapolations izide 17. marca na pretočnem servisu Apple TV+, 1. sezona pa bo vsebovala osem epizod. Zna se zgoditi, da bo serija ostala samo pri eni sezoni, saj je Apple resda bogat, a dvomimo, da imajo tudi oni toliko denarcev, da bodo takšno zasedbo podpirali za več sezon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime