Tale deepfake pokaže prihodnost Netflixovega Witcherja

Kot vsi do sedaj že vemo bo letošnja izdaja tretje sezone serije The Witcher še zadnja, preden se ne bodo v njej zgodile korenite spremembe. Vodilno vlogo Geralta namreč zapušča igralec Henry Cavill, ki bo svoje gikovske ambicije raje udejanjil v franšizo Warhammer, njegovo mesto pa bo v 4. sezoni prevzel Liam Hemsworth.

Slednji za nadomestilo ni bil izbran naključno, saj je bil Liam že leta 2018 bil eden od favoritov za vlogo Geralta, a je na koncu moral nastop prepustiti Henryju. 4. sezona sicer še nima datuma izida, a preko tehnologije deepfake je Matthewu Anthonyju, ki je na YouTubu poznan pod imenom StryderHD, nam je že zdaj ponudil pogled v prihodnost. Skozi nekatere scene Geralta je namreč čez obrazne mimike Cavilla nalepil grimase Hemswortha in dobili smo dokaj prepričljivo predelavo, ki nam v videu ponudi tudi primerjavo originala in nadomestka.

Tehnologija sicer ni popolna, saj se v Hemsworthovem obrazu izgubi marsikakšna podrobnost in na trenutke dobimo občutek, da sliko krasi nek Instagramov filter. Prav tako se nekaj čudnega dogaja z očmi, saj Hemsworth v resničnem življenju ne škili, zaradi česar posnetek na trenutke izpade malce komično. Vseeno pa je to zanimiv vpogled v 4. sezono, ki bo zaradi odhoda Cavilla prejel tudi nekaj sprememb prvotno zamišljenega scenarija.

Ustvarjalka serije Lauren Hissrich je namreč v intervjuju za spletno stran EW povedala, da bo 3. sezona podelila Geraltu herojsko slovo. 4. sezona nam bo nato predstavila prenovljenega glavnega junaka, ki bo imel pred sabo novo nalogo, zaradi česar se zdi, da bo prihod Hemswortha serija zagnal na novo.

Upamo, da bo novi igralec s sabo prinesel tudi nekaj sveže krvi pri izdelavi. 1. sezona te Netflixove uspešnice na strani RottenTomatoes iz strani gledalcev drži oceno 90 %, medtem ko je 2. sezona padla na smešno nizkih 58 %. Kako se bo odrezala 3. sezona bomo videli enkrat poleti, saj bolj točnega datuma za zdaj še nimamo potrjenega.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime