Dodatek Witch Queen za Destiny 2 lahko do nedelje igrate brezplačno

Razvijalec Bungie se pripravlja na zagon povsem novega dodatka Lightfall, ki bo prispel na njihovo velecenjeno igro Destiny 2 že 28. februarja, da pa igralci v njem ne bodo preveč izgubljeni, pa je dobrosrčno omogočil preigravanje razširitve Witch Queen, ki pojasni nekatere pretekle dogodke v zgodbi in pripravi igralce za nove nevarnosti, ki jih bodo srečali v Lightfallu.

Destiny 2, ne glede na to, da je to večigralska “live service” igra, s sabo nosi bogato štorijalno ozadje. Tega je dandanes nemogoče v celoti preigrati, saj je Bungie v preteklosti odstranil originalno kampanjo in nekatere dodatke, tako da je za novince še najbolj pametno, da obiščejo YouTube kanal My name is Byf in se v nekajurnem videu seznanijo z vsemi pomembnejšimi dogodki, nato pa se spravijo v preigravanje v kakšnega od novejših ekspanzij.

Witch Queen v glavno vlogo postavi zlobnico Savathûn, ki je pravi antični bog, uspelo pa ji je izmakniti moč entitete The Traveller, ki se po vesolju premika v obliki ogromne bele žoge, njegova moč pa je bila do sedaj rezervirana samo za posebne bojevnike Guardians, med katere spadamo tudi mi. Verjetno vam je jasno, kdo bo glavni nasprotnik tega dodatka, ki s sabo prinaša tudi nove stopnje, nasprotnike, eksotično misijo Vox Obscura in seveda cel kup močne opreme, ki vam bo še kako prav prišla v Lightfallu.

Ena od večjih privlačnosti Witch Queena je sama zgodba, saj je Bungie pri pripovedovanju štorije na tem vidiku prestavil v višjo prestavo in kampanja naj bi bila tako dobra, da se celo lahko kosa s tistimi, ki smo jih vajeni iz enoigralskih naslovov. Poleg dobrih strelskih vložkov boste namreč gledali tudi v vrhunsko režirane vmesne sekvence, kampanja pa vsebuje tudi nekaj nepričakovanih presenečenj.

Witch Queen lahko zdaj brezplačno preizkusite na vseh platformah, ki podpirajo Destiny 2 in se v njeni vsebini zabavate vse do nedelje, 26. februarja, ko se bo ob 18.00 vsebina zopet zaklenila. Če boste med tem časom zaslužili kakšen košček opreme, ki je rezerviran samo za ta dodatek, potem ga boste lahko obdržali tudi po preteku brezplačnega obdobja, za igranje pa vam ni treba prenašati nobenih dodatnih datotek, saj se vsebina samo preprosto odklene v igri in vam v igranje ponudi novo misijo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime