Harebrained Schemes najavil potezno avanturo The Lamplighter’s League

Razvijalec Harebrained Schemes je eden tistih, ki za svojimi naslovi nikoli ni dobil nekega res bogatega proračuna, a ekipa se kljub temu ne boji tvegati in mešati naslove z žanri, ki niso ravno ravno standardni. Ko so vsi delali srednjeveške RPG-je, so oni preko Shadowrun iger RPG zamešali s kiberpankovskim izročilom, nato so se v BattleTechu poigrali z ogromnimi roboti, včeraj pa so najavili svoj nov projekt, ki zna biti najbolj originalen naslov do sedaj.

The Lamplighter’s League and the Tower at the End of the World nas bo postavil v alternativno zgodovino leta 1930, kjer zlobni kult Banished Court nadzoruje že skoraj cel planet in preglavice mu dela samo še skupina junakov, združena pod imenom The Lamplighter’s League, ta pa je odločena, da njihovi tiraniji zada poslednji udarec.

Prvi napovednik prikaže simpatično avanturo, ki se več kot očitno napaja iz franšize Indiana Jones. Naši drzni heroji bodo skakali po starodavnih templjih in tam merili moči z Banished Courtom, čigar vojaki so praktična kopija nacijev iz Indiane Jonesa, le da na sebi ne nosijo nobenih kljukastih oznak.

Poleg napovednika, ki je sestavljen iz vmesnih sekvenc, smo dobili tudi nekaj vpogleda v igranje. Ni še čisto jasno ali bo The Lamplighter’s League RPG, a vsekakor je videti, kot da se naslanja v to smer. Bojevanje bo potekalo v potezni maniri, a pred vsakim spopadom bomo lahko našo četico malce smukali okoli ter na prikrit način odstranili nekaj nasprotnikov, ta del pa bo povsem realnočasoven in šele ko se bo začela prava akcija, bo igranje preklopilo v potezno spopadanje. Igra se bo tako igralo podobno kot Mutant: Year Zero – upamo samo, da bomo tule pri bojevanju imeli malce več svobode do pristopa in razpleta bitk.

Igranje nam bo v roko ponudilo 10 različnih junakov, kupci Deluxe verzije pa bodo prejeli še enega ekstra heroja. Našo avanturo bomo sicer začeli s trojico avanturistov, skozi uspešno opravljanje misij po celem svetu pa bomo v svoje vrste lahko vpoklicali še dodatne pomočnike, vsi od njih pa so, vsaj na posnetku, videti unikatno in bodo očitno vsebovali nekaj osebnosti.

The Lamplighter’s League izide enkrat letos, zanimivo pa je, da je to eden redkih naslovov, ki ne bo izšel na konzolah PlayStation, ampak samo na PC-ju in Xbox Series S/X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime