Barry dobil dražilnik za svojo zadnjo sezono

Temačna komedija Barry, ki jo je leta 2018 započel Alec Berg, ta pa je bil dovolj pameten, da je v glavno vlogo posadil Billa Haderja, bo kmalu dobila svojo 4. in hkrati tudi zadnjo sezono. Finalne epizode je v celoti spisal sam Bill Hader in čeprav so v zadnjih mesecih pojavljala ugibanja, da znamo Barryja gledati tudi v kakšnih nadaljnjih sezonah, je Hader v intervjuju za Variety potrdil, da se bo serija še letos poslovila, saj se mu je med pisanjem predstavil jasen zaključek avantur nesrečnega najetega morilca.

Barry je šel skozi svoj obstoj skozi več faz. Serija se je začela kot skoraj čista komedija, a zgodba je z vsako epizodo postajala bolj temačna in resna, vse to pa je pripeljalo do eksplozivnega finala 3. sezone, ki je Barryja poslala za zapahe.

Naš antagonist bo v novi sezoni nosil osivelo brado, čas pa bo preganjal z boksanjem stene v celici in s haluciniranjem na zaporniškem dvorišču, kjer bo videl bolj preprosto ostanke preteklosti, ko je samo želel opustiti morilski posel in postati odrski igralec. Vsaj enkrat bo med svojim bivanjem za zapahi prejel poštene batine, nekomu pa bo preko telefona zagrozil z maščevanjem, a kdo se nahaja na drugi strani slušalke, dražilnik ni želel razodeti.

Največje presenečenje te serije je zagotovo igralec Bill Hader. V Hollywoodu je prisoten že dolgo, a je znan v glavnem zaradi svojih komičnih vlog, dobrega oponašanja, svoj talent pa je posodil tudi pri pisanju nekaterih epizod South Parka – ravno on je bil denimo eden od tistih genijev, ki je v epizodi Fishsticks raperja Kanye Westa označil za gejevsko ribo.

V Barryju pa je pokazal svoj resničen talent igranja resnih vlog, ki je prišel najbolj do izraza v epizodi Limonada, kjer njegova intenzivna scena z igralko Sarah Goldberg še danes zbudi kurjo polt. Tudi 4. sezona bo očitno bolj usmerjena v dramo kot pa komedijo, kar je nekako naraven zaključek tega štorijalnega loka.

Barry bo premiero svoje zadnje sezone prikazal 14. aprila, gledali pa ga bomo na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime