Nekomu je uspelo premagati Elden Ring in to brez hoje ali teka

Elden Ring je zdaj zunaj že dobro leto, igralci pa so medtem zadevo preigrali po dolgem in počez, kar v Souls skupnosti pomeni, da je nastopil čas za razne izzive, ki si jih igralci zastavijo sami. Med to spada preigravanje celotne igre, brez da bi enkrat samkrat nadgradil sebe ali svoje orožje, nakar so tu še poskusi preigravanja preko plesne podlage, zagotovo pa nekdo dela tudi na igranju z zavezanimi očmi.

YouTuber ymfah pa si je zastavil malce drugačen izziv. Celotno kampanjo je namreč preigral tako, da ni svojega lika niti enkrat premaknil preko hoje ali teka, kar pomeni, da na tipkovnici ni uporabil tipk WASD, na kontrolerju pa je leva igralna paličica ostala povsem neizkoriščena.

Takšno preigravanje se sprva zdi nemogoče, a ymfah je na YouTube naložil več kot uro dolg posnetek, na njem pa je pokazal svojo pogumno avanturo, ki mu je odgriznila dober košček življenja. Za svoj igralni razred si je izbral bandita, ta pa ima Ash of War Quickstep, ki junaka premakne za nekaj korakov in z uspešnim uporabljanjem tega pristopa in lahkega zamaha si je ymfah zagotovil metodo premikanja, ki jo je nato nadgradil še s konjem, kateremu je preko moda dodal trapast izraz.

Posnetek nam tudi lepo pokaže, koliko svobode omogoča Elden Ring pri pristopu do sveta, sovražnikov in šefov. Za vsak problem se je našla kakšna rešitev, pred tem pa je moral ymfah najprej odkriti potrebne surovine in predmete, ki so mu olajšali življenje pri šefih. Zanimiv je denimo pristop do šefa Godskin Noble, ki ga je najprej uspaval preko bombe, nakar si je začasno dvignil statistike in nato preko uroka Pest Threads šefa uničil v štirih “udarcih”.

Ymfahov kanal vsebuje polno takšnih podvigov iz iger, ki jih je izdelal FromSoftware in očitno so vsi od njih zanimivi, saj vsebujejo po več milijonov ogledov.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime