True Detective: Night Country prejel prvi dražilnik

Tale novica je zdaj stara že en mesec, a nam je nekako ušla, kar sam smatram za neizmerno krivico. Osebno čislam prvo sezono serije True Detective za nekaj najboljšega kar smo kadarkoli ugledali na naših televizorjih. Druga in tretja sezona sicer nista ujeli vse tiste magije originala, vendar pa sta čisto v redu detektivki, serija na splošno pa si zasluži še eno priložnost, ki bi se lahko vsaj malce približala prvi sezoni.

Serija je že nekaj časa na počitku, saj smo 3. sezono gledali leta 2019, vse od takrat pa se ugiba o njeni prihodnosti. HBO je namreč med tem časom izgubil glavnega ustvarjalca Nica Pizzolattota, ki je pred tem spisal scenarij za vse tri prejšnje sezone, nato pa se je odpravil iskati srečo drugam in trenutno za Amazon ustvarja serijo, ki se bo dogajala sredi Divjega zahoda.

HBO je izdelavo Night Country zaupal v roke Issae López, ki je zanimiva izbira, saj v svojem življenjepisu res nima zapisanega ničesar res vrednega izpostavljanja. Issa bo kljub temu poskrbela za režijo, scenarij in je zapisana tudi kot izvršna producentka, zgodba pa nas bo tokrat postavila na Aljasko, kjer bosta detektivki Liv Danvers (Jodie Foster) in Evangeline Navarro (Kali Reis) dobili novo nalogo. Osem raziskovalcev na arktični postaji izgine neznano kam, kar je zaplet, ki spominja na kakšno grozljivko tipa The Thing in ne zaplet, ki bi ga gledali v Pravem detektivu. Opis zgodbe pravi, da se bosta detektivki spravili v razreševanje misterija, a vmes se bosta morali spopasti tudi s svojimi osebnimi demoni iz preteklosti.

Dobili smo kratki dražilnik, ki ne pove ničesar res konkretnega, obilica snega pa da novi sezoni pridih še ene odlične serije Fargo.

Issa López morda res ni preveč izkušena za vodenje tako velikega imena kot je Pravi detektiv, a na položaju izvršnih producentov ji bo družbo delalo nekaj velikih imen. Na tem mestu se bosta namreč znašla glavna igralna junaka prve sezone: Woody Harrelson in Matthew McConaughey, pridružil pa se jima bo tudi Cary Joji Fukunaga, ki je v prvi sezoni služil kot režiser.

True Detective: Night Country zaenkrat nima datuma izida, a skoraj stavimo, da ga bomo gledali še enkrat letos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime