Razkrite informacije o še zadnjem filmu Quentina Tarantina

Režiser Quentin Tarantino je eno od tistih imen, ki samo najavi nov film in že bodo kinodvorane polne, zapolnjenih pa bo tudi nekaj vnosov na podelitvi Oskarjev. Tarantino je svojo režisersko kariero pričel leta 1992 s filmom Stekli psi, nakar je eksplodiral v popularnosti zahvaljujoč filmu Šund.

Že ta dva filma sta bila dovolj, da so gledalci nestrpno pričakovati njegove naslednje izdelke in Quentin jih ni razočaral. V svojem življenjepisu ima tehnično zapisanih 10 filmov, čeprav Quentin pravi, da smatra Ubila bom Billa 1 in 2 za samo en film. Vsi od teh izdelkov so bili uspešnice, čeprav sam pravim, da sta bila Jackie Brown in Smrtno varen zgolj povprečna, vendar ni dvoma, da imata tudi ta dva izdelka svoje oboževalce, ki zdaj preklinjajo moje besede.

Quentin je že leta nazaj napovedal, da bo svojo kariero izza kamer zaključil s svojim desetim filmom, zato že vse od izdaje Bilo je nekoč… v Hollywoodu iz leta 2019 krožijo govorice o njegovem famoznem zadnjem projektu. Slišali smo marsikaj in nekaj časa je celo veljalo mnenje, da bo Quentin za zaključek skočil še v znanstveno-fantastiko in se poigral z izročilom Zvezdnih stez.

Spletna stran The Hollywood Reporter zdaj pravi, da ima v lasti verodostojne informacije glede režiserjevega zadnjega projekta. Film naj bi se imenoval The Movie Critic, časovno pa bomo skočili v sedemdeseta in sicer v mesto Los Angeles. Več informacij zaenkrat ni znanih, Quentin pa naj bi že spisal scenarij, še ta teden pa naj bi se začelo iskanje studia, ki bi poskrbel za distribucijo filma.

Če govorice držijo, potem se bo Quentin, tako kot v Bilo je nekoč… v Hollywoodu, zopet vrnil v sedemdeseta in bo še enkrat obiskal Los Angeles. To ni naključje, saj je to obdobje veljalo za zlata leta Hollywooda, Quentin sam pa je velik navdušenec nad filmsko zgodovino, kar je bilo še kako jasno iz njegovega prejšnjega filma. Ravno zaradi te njegove ljubezni do filmov veliko ljudi dvomi, da se bo Quentin z Movie Criticom zares dokončno poslovil od snemanja, a po drugi strani bo možakar konec tega meseca upihnil svojo 60. svečko, namero o upokojitvi pa je lani potrdil za spletno stran CNN.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime